sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tokoa Myllyn parkkikatoksessa 28.3.

Mian ja Maijan kanssa treenailtiin. Mukana Ansa, Kompa, Kami ja Kiista.

Ruutu otettiin Kiistan treeniin ensimmäisenä. Pikkuinen markkeri keskellä ja alkuun pari lähetystä läheltä, sitten yksi kaukaa. Lopuksi tein random lähetyksiä suoraan seuruusta ja melko kaukaa. Ensimmäisellä Kiista epäröi, kun huomasi täydessä vauhdissa toisen ruudun, jonka Mia oli laittanut vähän matkan päähän. Kiista jarrutti ja katsoi vuoron perään kumpaakin ruutua ja jäi seisomaan niiden välille. Uusi lähetys vähän eri kulmasta ja hyvin lähti. Asento ruudussa hyvä, hallin märkä betoni oli liukas ja Kiista liukui kovassa vauhdissa ulos ruudusta, mutta korjasi paikkansa takaisin.

Hyppy tehtiin seuraavaksi ja laitoin pikkuisen markkerin osoittamaan paikkaa kauempana esteestä. Kiista helposti jää heti esteen taakse, kun kääntyy jo ilmassa. Nyt meni hyvään paikkaan, mutta jäi istu-käskystä huolimatta seisomaan. Ruudun jälkeen seisominen oli niin vahvana mielessä. Toisella käskyllä istui. Otin uudelleen ja kävin palkkaamassa istumisen, palasin esteen taakse ja pyysin käskyllä sivulle.

Nouto ja siihen tehdään nyt vauhtia palautuksen nopeuteen. Ensin otin juoksuaskelia taaksepäin, kun Kiista tarttui kapulaan. Näin tuli hyvää vauhtia laukaten eteen. Sitten otin namialustan taakseni ja taas lähti laukalla, vapautus namille. Ensimmäisen luovutuksen jälkeen nousi seisomaan. Luovutuksen toistoja neljä heti perään ja palkka jalkojen välistä, tai edestä aivan nivusista. Yksi noudoista oli aivan super, muissakaan ei suurempaa huomautettavaa.

Kaukot meni vähän alivireisesti. Myllyyn alkoi virrata autoja, kun kello lähestyi 12.00. Hälinää piti katsella, mutta teki kuitenkin kauniisti siirtymiset istu-maahan. Loppuun otin vielä seisomaan nousun ja palkkasin pallolla.

Seuruuta Mia naksutteli meille. Lähinnä sitä oikeaa paikkaa. Vilkaisi välillä ohimeneviä autoja ja siinä irtosi enimmillään 10cm. Ei jätättänyt, eikä painanut. Palkka liikkeessä.

Kiitos Mialle ja Maijalle seurasta ja avusta. Otetaan uusiksi pian :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti