maanantai 1. maaliskuuta 2010

Elämä normalisoituu

Kiistalla on vieläkin ollut kauluri päällä melko paljon. Tänään jätin kuitenkin sen pois, kun tulin töistä. Haavan kohta on kuiva ja tiivis. Hurjan näköinen kuitenkin vielä, olihan siinä pituutta se 20cm.
Päästin Kiistan tänään myös ensimmäistä kertaa muiden koirien kanssa pihalle. Vähän ihmetteli ensin, että saako oikeesti lähteä juoksemaan. Kuljettiin hihnassa niin pitkään, ettei yllättäen riehukaan ihan hulvattomasti. Juoksee kyllä, mutta malttaa ottaa kuistin viidellä portaalla muutaman väliaskeleen. Tapana on ollut hypätä koko matka maahan asti.
Lenkille lähdetään kunnolla loppuviikosta ja otetaan mieluusti kavereitakin jo mukaan ♥

Keskiviikkona on tokotreenit Vantossa. Sinne lähdetään riemulla :o) Aksailemaan mennään varovaisesti ensiviikolla. Katsotaan miten ottaa kontakteja. Ne saatiin ennen juoksun alkua melko hyvään malliin.

Tänään otettiin vähän noutoa ja voi elämä mikä ilo loisti koirasta :D Sisällä tehtiin, joten pitkää matkaa en saanut tehdyksi, mutta vauhdilla toi kapulaa ja luovutusasento oli tiivis. Naksuttelin kun pysyi paikoillaan kapulan heitossa. Kerran kuitenkin piti hilpasta ja siihen on vaikea enää puuttua, kun koiralla on kapula suussa niin nopeasti.
Seuruuta otin vähän nopealla tempolla ja muutaman liikkeestä seisomisen. Pysähtyi kauniisti ja jäi liikkumatta paikoilleen. Palkkasin heittämällä namin taakse, tai nopeasti suuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti