keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Viikkotreenit 9.3.


Pitkästä aikaa päästiin mukaan viikkotreeneihin. Tapsa teki kohtuu mukavan radan meille. Tein Kiistan kanssa yhden harjoituksen, joka päättyi puomille (11). Olin siis suunnitellut lopettavani siihen ja niin myös tehtiin.
Alku sujui hyvin, Kiista teki tosi hyvän kaarroksen 3-4 kohtaan. Esteen 5 jälkeen olisin saanut vielä paremman käännöksen, jos olisin vähän vekannut, tai antanut Kiistalle käskyn kääntymisestä. Kaarre ei siltikään ollut suuri. Putkelta (6) tuli kutsusta puomin päätä nuollen hypylle 7. Muurille 8 lähetin kauempaa, jotta sain vedettyä kepeille ja pääsin itse keppien vasemmalle puolelle. Sieltä ampuikin sitten putkeen, kun en päässyt vedättämään yhtään. Kepit olivat niin lähellä. Toistolla tuli kuitenkin puomille ja suoritti sen vauhdilla loppuun asti ottaen hyvän kontaktin. ♥ Tähän oli hyvä päättää. Tapsa raportoi kaikille radan hyvistä ja huonoista kohdista. Kepeiltä olisi saanut koiran sujuvammin hypyn kautta puomille, jos olisi tehnyt poispäin käännöksellä lähetyksen keppien oikealta puolen. Tätä pitää treenata.
Otin ennen lähtöämme vielä radan loppuosaa 15-19 molempiin suuntiin ja hyvin luki ohjausta. A:n kontaktit myös nopeat ja hyvät.
Sairaslomalla on pikkumusta tehnyt jonkinlaisia mentaaliharjoituksia ♥

Ollaan oltu kaksi kertaa ennen viikkotreenejä yksin hallilla ja muisteltu kontakteja ja keppejä. Hyvin oli muistissa. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti