lauantai 20. maaliskuuta 2010

Hakutreenit Haunisissa 20.3.2010

Tänään treenattiin hakua PK-kentällä, melko avonaisella paikalla, jossa sai vauhdikkaita ja suoria pistoja.
Kiistalle oli 1. näkyvissä n.30m, haukkuja 5-10.
2. oli umpipiilossa metsän puolella. Lähetin yliheittona ja otti suunnan hyvin, löysi teltan heti. Kiersi kerran sen ympäri haukahdellen ja pysähtyi haukkumaan teltan taakse. Haukkuja n.10-15.
3. oli kentällä, lyhtypylvään takana, siinä oli lumikasa ja taakse pääsi kokonaan piiloon. Yliheittona lähetys, Kiista sai hajua kauempana olevasta valmiista. Kaarsi ensin sinne suuntaan. Sai tuulesta kuitenkin otteen ja löysi sen mihin lähetin. Haukkui kunnes olin vieressä ja annoin luvalla palkita. Katkoi haukkusarjaansa, kun mm käskytti.
4. oli metsän reunassa, vallin takana. Kuljetin hallinnassa keskilinjalle ja lähetin. Kaarsi liikaa oikealla olevalle vallille, kutsuin takaisin ja lähetin etäältä uudelleen. Nyt juoksi suoraan maalimiehelle. Maassa valkean lakanan alla makaava mm sai ensin koiran päällensä. Haukkui kuitenkin ja palkattiin n.5 hyvään haukkuun.
5. sitten siellä, mihin kerran meinasi lähteä. Lähetinkin Kiistan vallin yli, missä ei jälkiä ollenkaan. Lähti, minne halusin ja löysi heti. Melko pitkä haukkusarja ja loppupalkka.

Hyvä treeni ja nopea, vaikka koiria oli 7 aikuista + 1 pentu. Kiitos kaikille kivoista treeneistä.
Kiista oli pätevä taas, vaikka muutamia haukkusarjoja vähän tauottikin. (yhden haukun verran).

Treenien jälkeen hain Onnin meille, kun mennään Tampereen näyttelyyn huomenna. Onnin kanssa Kiista juoksi, kun törmäsi portinsalpaan ja sai haavansa. Nyt pelkää Onnia ja yhdistää kivun Onniin. Toivottavasti menee ohi, koska ovat aina olleet ystäviä keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti