tiistai 16. maaliskuuta 2010

Oma treeni 16.3.


Tiistai, mutta Tapsa sairaana ja päätin lähteä jo ajoissa hallille. Muokkailin vähän esteiden paikkoja ja sain tehtyä ihan hyvän radan pätkän meille. Alkuun otin kontakteja. Ensin nopeita pysähdyksiä pyöräyttämällä koira aina sivusta kontaktille ja palkka joka kolmas, tai neljäs kerta. Hirmuinen into ja napakat pysähdykset. Sitten juostiin puomin alkuun ja sieltä hetsaamalla koko este. Juoksin itse ohi ja kaikki toistot hyviä. Kerran valui takaset pois pinnalta, mutta korjasi itse nopeasti takaisin.
Sitten rataa numeroiden mukaan.
1-5 meni hyvin. Kokeilin jättää pujottelemaan ja siirryin kohti rengasta, mutta ei malttanut ottaa viimeistä väliä. Tämä aiheutti ongelmia kohdassa 6-7, koska en ehtinyt millään saamaan Kiistaa esteelle 7. Otin alusta asti uudelleen ja päätin, että minähän ehdin. Ehdinhän minä :o) sitten vielä pari toistoa, jotta sain Kiistan esteelle 8 ilman pyörähdystä. Kaarre esteen 9 jälkeen oli pieni ja kontaktit hyvät.
Rataa kirjaimien mukaan.
A-C hyvin, sitten olin liikaa menossa, eikä Kiista hypännyt estettä D. Toistolla meni, mutta putkelta esteelle F olikin sitten haasteellinen. Putken suu sojotti todellisuudessa enemmän ohi, kuin kuvassa ja sinne piti aikuisten oikeesti ehtiä ottamaan koiraa nenästä kiinni. Taas tarvittiin se Ditojen siivittämä vauhti ja sain hyvän tien. Loppu olikin sitten helppoa.
Vinkutennari oli pakko uittaa vesikupissa moneen kertaan. Kiva laittaa taskuun vettä valuva pallo. Kiista ilmeisesti palkkasi palloa :D taitaa tyttö itse odottaa uimakelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti