torstai 18. maaliskuuta 2010

TOKO treenit 3. 17.3.2010

Tänään teemana oli nouto ja hyppy. Treenit aloitettiin kuitenkin ihan hilmu hilpeällä paikallaan makuulla. Kaisa mellasti tällä kertaa ilman koiraa ja jokainen saa ihan itse kuvitella mitä kutsuja ja hillumisia sieltä suunnasta kuului. Ehdottomasti se kauhein (ihanin) taisi olla kirkkaalla äänellä huudettu "putkeen-putkeeeeen" :D siitä Kiista ryntäsi pätkän eteenpäin, mutta meni maahan heti käskystä. Toinen paha taisi olla "tule, tule pian tänneeeee".

Noutoa otettiin Kaisan kanssa yksitellen ja odotellessa jokainen teki avon hyppyä. Noudon palautusnopeutta tehtiin niin, että lähdin juoksemaan, kun Kiista sai kapulan suuhunsa. Käännyin kuitenkin ja otin luovutusasennon. Laukalla toi. Lopuksi vielä laitettiin namikuppi mun taakse ja nouto ihan normisti. Kerran Kiista tuo-käskyn saatuaan yrittikin lähteä suoraan kupille. Muut toistot ihan jees. Vapautin kupille heti, kun kääntyi ja otti muutaman laukka askeleen.

Hyppy on ihan kisavalmis, mutta haluan Kiistan paikan esteen takana vähän kauemmaksi. Sitä tehdään nyt alustan avulla.

Hyppynoutoa otin vielä Kaisan pyynnöstä, koska sekin saa tulovauhdin lisääntymään. Onnistui sekin hyvin ja vauhdilla. Luovutusasennot on hyvin tiiviitä.

Ruutua ehdin ottaa odotellessani. Merkille menoa on tehty kauan sitten vain pari kertaa, mutta nyt tarjosi yllättäen sitä. Alusta oli ruudun keskellä ja käytiin yhdessä viemässä nami sille. Lähetys ja nyt muistui ruudun tarkoitus. Kolme hyvää ja napakkaa toistoa melko läheltä, kun tilaa ei ollut. Juoksin palkkaamaan seisomisesta ruudussa.

Luoksetulon pysäytys vielä, josta sai iltaruoan. Ihan napakka ei pysähdys ollut, otti pari pikkuista askelta ruoan himossaan. Ihan kohtuullinen kuitenkin ja tällä ansaitsi ruokansa.

Treenejä häiritsi alusta asti tuo ruokapurkki. Kiista tiesi sen olemassa olosta ja pyrki pistäytymään repulla aina välillä. Toiste en näytä sille missä ruoat ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti