tiistai 2. maaliskuuta 2010

Ekat aksat saikun jälkeen


Hyppyjen korkeudet oli 30cm. Ensin tehtiin pelkkää puomia, Saija naksutteli 2on2off kohtaa. Pikkuinen markkeri oli maassa alastulolla. Koko puomin Kiista meni laukalla, aivan viimeisen pätkän jarrutti ravilla ja joka kerta jäi oikeaan paikkaan. :o) mahtavaa !
Sitten otin putken kautta puomille ja hyvin malttoi vauhdistakin jäädä alastulolle. 1-4 tuotti ensin hankaluuksia, kun Saijalla oli namipurkki :D. Pujottelut meni myös vauhdilla, ei yhtään virheitä.
A-D kuvion tein ihan koemielessä, meneekö putken ohi hypylle ja menihän se, kun ohjasi. Putken yläkautta yritin myös, mutta sieltä osui putkeen ja kun sain putkensuun ohi, ei hakenutkaan hyppyä. (hyppy ei ollut ihan noin lähellä putkea, kuin kuvassa.)
Lopuksi vielä tehtiin pari nopeaa käännöstä hypyltä. Nämä pitää palauttaa mieleen, kunhan tuo hillitön energia saadaan purettua toisaalla.

Ennen lähtöä tein yhden luoksetulon pysäytyksen. Yhden vaan, koska se onnistui hienosti. Lähti lujaa laukalla ja pysähtyi napakasti heti käskystä. Palkka lensi taakse ja hirveät bileet ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti