sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Hakuleiri Rymättylässä 30.10.-1.11.09


Kaisan pitämä hakuleiri takana ja hyvät fiilikset koiralla ja ohjaajalla. Mukavaa porukkaa, joista kaikki muut olivat pitkältä tulleita.

Perjantaina majoituttiin ja pidettiin palaveri lauantain koulutuksista. Meidän kanssa samassa huoneessa olivat Niina ja Urho (Hoppu-Voltti). Uskomatonta miten paljon samoja piirteitä ja eleitä näissä sukulaisissa olikin. Urho on 2,5v ja sen isoäiti on Alli. Kiista on jonkunsortin täti Urholle :D


Lauantain treeni:

Kiistalle tehtiin 4 mielikuvaa, jonka jälkeen käytiin alhaalla tiellä kääntymässä ja lähetin Kiistan etsimään. Kaikki mielikuvat löytyivät nopeasti ja Kiista haukkui hyvin. Viides maalimies oli valmis ja keskilinjan oikealla puolella, jonne olin kerran lähettänyt tyhjiin. Tähän viidenteen Kiista ei meinannut irrota, levisi vaan mättäälle läähättämään. Otin uudelleen kunnon lähetyksen, siitä irtosi ja löysi mm nopeasti. Pohdittiin syitä tähän ja todennäköisesti vaikutti se, ettei viittä mm ole otettu koskaan ennen, aina vain 3 tai 4. Kiista oli myöskin tarkistanut vasemman puolen juuri ja todennut sen tyhjäksi.


Lauantain pimeä partiointi:

17.00 jälkeen lähdimme Hyppäyksen taakse autoilla. Otsalamput ja koirien vilkkuvalot mukana. Oli todella mielenkiintoinen partiointi. Kokeneemmat koirat työstivät ensin isomman alueen. Makasin maalimiehenä rantalaitumella ja seurasin valokulkueen menoa. Hyvin näki koska koira sai minusta hajun ja lähti kohti.

Kiista teki pienemmän alueen ja etsi sieltä 2 mm partioimalla. Haukku ei irronnut millään kunnolliseksi. Mamma on kieltänyt pimeällä huutamisen :o) Tätä on nyt treenattava pimeässä metsässä.


Sunnuntain treeni:

Aamulla Kiista etsi taas partioimalla. Se sai hajun heti, kun liivit olivat päällä ja meinasin huutaa takaisin, mutta Kaisa kielsi. Kiista juoksikin suoraan piilolle ja tänään haukku oli todella kantavaa, sekä helppoa. Hommat jatkuivat palkan jälkeen ja kaikki mm löytyivät hyvin itsenäisesti työskentelemällä. Innoissaan tökki hieman löytämiään ihmisiä ennen haukkumista.

3 kommenttia:

  1. Kai te osasitte ottaa omat koiranne kotiin? Noista kuvista mä en nimittäin osaisi sanoa kumpi on kumpi...

    VastaaPoista
  2. No vähän kylmäs, kun Niina otti Urhon mun autosta ja lähti kohti juna asemaa :D Mut kyllä taustapeilistä näkyi ne suloiset rösökorvat <3

    VastaaPoista
  3. Ai niin ne korvat... Eli kuvissa tuo oikeanpuolimmainen on Kisu?

    VastaaPoista