perjantai 6. marraskuuta 2009

Viimeinen silaus


Rata meni kutakuinkin näin. Ensin tein 1-9 otin Kiistan vastaan esteen 3 takaa ja vauhti oli niin järjetön, että jalat lähti alta kakkosen jälkeen. Jäin esteen 2 ja 3 väliin ja sain raketin pysymään jalustoillaan. Muuri tuotti ongelmia, jos käänsin tiukasti tippui palikat. Muuten tulikin sitten liian pitkä kaarros ja jos olin liian lähellä muuria, ampui raketti putkeen vasemmalta. Tätä kohtaa tehtiinkin sitten tovi. Pussilta haki joka kerta hienosti kepeille, eikä virheitä niiltä tullut kuin kerran.
Lopuksi tein vielä 10-14. Esteellä 11 takaaleikkaus ja esteeltä 12 teki tosi pienen käännöksen. Kepeille haki taas itsenäisesti ja pujotteli hyvin.
Alkulämmittelynä tehtiin keppejä toisella kentällä ja voi sitä mieletöntä intoa. Ei sitten millään malttanut pujotella viimistä väliä. Tästä keskustelimme nenät yhdessä hetken ja jopas tuli onnistuneita suorituksia.
Kontakteja tein myös erillisinä suorituksina 1-2 esteen takaa. Ei ongelmia niissä. Sunnuntaina pitää ottaa lämppäriesteitä niin paljon, että saan tuon raketin polttoainetta vähän kulutettua ennen ensimmäistä rataamme. Huh huh...pikkasen hirvittää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti