sunnuntai 8. marraskuuta 2009

ATT:n viralliset kisat

Tänään oli meidän debyytti agilityn saralla. Kaksi hyllyä jäi plakkariin. Ensimmäinen rata oli hallittua työskentelyä ja Kiistaa oli helppo ohjata. Pujottelusta olin sekunnin onnellinen ja se kostautui seuraavassa jyrkässä käännöksessä. Esteille osui, mutta sai liikaa etumatkaa ja ampui kolmen hypyn jälkeen kaarevan putken väärään päähän. Videolta näkee, kuinka on lukinnut jo putken oikean pään, mutta viimetingassa muuttaakin mieltään.
http://www.youtube.com/watch?v=I4ePY0LwkPo

Toinen rata oli heti alussa mutkikkaampi, enkä kääntänyt tarpeeksi ja Kiista ohi A:sta. Hepulin ainekset oli koossa ja hylly saatiinkin pian. Eniten jäi kaivelemaan pituus, kun Kiista ei lukinnut sitä ollenkaan. Aivan kuin ei olisi pitänyt sitä edes esteenä. Pitää treenata sitä lisää.
http://www.youtube.com/watch?v=vW9tjZ-g3us

Ihan hyvät fiilikset jäi päivästä kuitenkin. Sonja ja Taku-veli voittivat hienolla nollatuloksella. Näin he kilpailevat jatkossa kakkosluokassa.
Seuraaviin kisoihin on ilmot jo laitettu :o)

3 kommenttia:

 1. Hei Taina ja Kiista!
  Oli mukava tavata ja seurata hakutreenejänne viime lauantaina. Kiista valloitti täysin, ihana musta elohopea:) Iloista talven odotusta Turkuun ja tsemppiä tuleviin koitoksiin! Käyn lukemassa kuulumisianne aina tätä kautta:)

  VastaaPoista
 2. Oli kiva tutustua ja varmasti nähdään jatkossakin jossain :)

  VastaaPoista
 3. Arvaapa miksi videot on noin tynkiä... Kun mulle tupsahtaa aina välistä käteen sen luokan nahkainen, kömpelö työrukkanen, ettei sitä voi hukata, mutta ei se kädessä paljoa tehdäkään. ;)

  Kiistan kepit on edistyny paljon siitä, mitä kesällä näin! Ja ekan radan puomi oli heeno, kaiken muun nopeuden ohella :)

  VastaaPoista