torstai 19. marraskuuta 2009

Tottistreenit Vantossa

Tänään tehtiin jääviä. Omaa vuoroa odotellessa piti tehdä randomina istu-maahan-seiso. Meillä tuo istuminen on jäänyt kaikkein vähimmälle treenaukselle, joten se otettiin jokatoisella käskyllä. Naks ja nopea palkkaus.
Kaisan kanssa otettiin perusasennosta ensin istu-maahan-seiso ja jokaisen jälkeen palkkaus, Kaisa naksutti. Ensin ei mennyt istumaan, mutta toisella kerralla jo menikin hyvin. Sarja läpi ihan OK.
Sitten toisesta suunnasta seisominen, takaisin tullessa nami alustoineen n.3m päähän koiran eteen ja kävely koiran taakse, siitä sivulle. Kiista tarjosi nyt sitä istumista niin, ettei meinannut ollenkaan jäädä enää seisomaan. Muutama top-käsky ennen lähtöä ja johan onnistui. Istui kerran, kun laskin alustan maahan, menin korjaamaan, palasin alustalle ja siitä koiran taakse. Toisella kertaa tuli hyvä sarja.
Lopuksi neliöseuruuta oikealle. Alkuun treeni ilman koiraa ja vauhti piti olla kova. Sitten koiran kanssa sama ja kovalla vauhdilla. Katse-hartiat-käännös, tässä Kiista piti hyvin paikkansa.
Otin itsekseni avon hyppyä. Ei olla koskaan tehty ennen ja hyvän istumistreenin jälkeen ei ollut mitään ongelmia tässä liikkeessä. Palkkasin esteen yli istumisesta, peruutin kauemmaksi ja sivulle-käskyllä Kiista täpäkästi tulikin viereen.

Satu Sirpiö hieroi Kiistan sunnuntaina ja kyljestä löytyi kovasti aristava revähdys. Taukoa agilitystä ainakin tämä viikko. Lenkitykset ilman riehuntaa (tosi helppoa). Kotona ollaankin nyt tehty noutoa ja kaukoja. Edistystä on tapahtunut molemmissa melkoisesti. Kapula on pöydällä ja sitä pidellään useamman kerran päivässä. Lenkillä "hukkaan" jonkun tavaran ja lähetän Kiistan etsimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti