keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Tapsan viikkotreenit 3.11.09
Treenattiin kisanomaisesti rataa ja paine muodostui kovemmaksi, kuin kisoissa koskaan. Outoa, jotenkin sitä kiirehti liikaa, jotta seuraava saisi vuoronsa. Radat kaappasin Maijan ja Kamin blogista. (kiitti)

Kuva vasemmalla:
Alku meni hyvin 1-4, kontaktien kanssa ei ongelmia muutenkaan. Neloselta vitoselle Kiistan reaktiot herkässä, luki ohjaukseni välistätyönnöksi ja hyppäsi esteen 5 väärinpäin. (uusintakierroksella osasin varautua ja tämä kohta oikein). Pyöritys ok, mutta 7 rima lensi pitkälle, kun vedätin liikaa.(uusintakierroksella pysyi). Putken jälkeen en kutsunut ajoissa ja Kiista kiersi esteen 10 takaa putkeen 9. (uusintakierroksella sain topakasti käskyttämällä oikein). Kepeille vienti huono ja Kiista meni toiseen väliin ensin. Keppien jälkeinen elämä meni aivan metsään. (uusintakierroksella takaaleikkasin kepeille, viimeinen väli jäi pujottelematta, mutta lopuksi sain radan tehtyä loppuun asti oikein.)

Kuva oikealla:
1-4 tein alunalkaen väärin, enkä ottanut uudelleen, vaan jatkoin puomille. Kontakti olisi voinut olla nopeampi. Kulmasin liian vähän puomin jälkeen ja Kiista pyörähti ennen putkea ja kysyi. Vienti esteeltä 10 huono, mun piti valssata, joten kiikutin Kiistan miten sattui keinulle. Juoksin esteen 13 taakse, enkä saanut Kiistaa kääntymään 14. Tein uudelleen ainoastaan pyöritysosan ja sain sen sujumaan jotenkin. Putkeen irtosi hyvin ja juoksin keinun takaa. A:lle vienti ei ole meille helppoa, kun putki vetää niin paljon. Lopulta laitoin kiihtyneessä mielentilassa olevan Kiistan maahan ja vedätin sen A:n yli maaliin.
Pahanlaatuista sähläystä koko treeni. Nyt pitää saada itsensä koottua ennen viikonlopun ekoja virallisia kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti