keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kaisan treenit 28.10.09

Tiistain viikkotreenit jätettiin vielä väliin. Kiistalla sai vesihännän perjantaina, mutta nyt alkaa olla OK. Kovin ylhäällä se ei häntäänsä vieläkään kanna. Kiistan normi hännän asento iloisena on sapelina, loivasti ylöspäin.
Keskiviikko aamuna mentiin Kaisan treeniin. Teemana kepit ja ne mentiinkin radalla 5 kertaa. Toisissa kepeissä oli 2 ohjuria alussa ja lopussa. Näille kepeille vienti tuotti hankaluuksia jokaiselle ohjaajalle ja koiralle. Suora musta putki, suoraan edessä hyppy jonne EI menty, vaan U-käännöksellä vieressä oleville kepeille. Minä ohjasin Kiistan putkeen keppien takaa, käänsin oman rintamasuuntani kepeille. Kepeille meno ei tuottanut juurikaan ongelmia, mutta lopussa tuli ohjurista läpi ja jätti viimeisen välin pujottelematta. On vaan niin karmea kiire seuraavalle esteelle. Tätä otettiinkin moneen kertaan putkelta asti. Alkuun en kutsunut Kiistaa ajoissa putkesta ja turboraketti ehti hypätä edessä olevan hypyn ja mennä putkeen.
Kiva treeni :) kiitos Kaisalle. Kiistan hypyissä on valtavasti ilmaa, loikkaa maksiesteet kovaa ja korkealle. Se myöskin hakee esteille hyvin, eikä minun tarvitse huolehtia kuin omasta liikkumisestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti