perjantai 13. marraskuuta 2009

Agilitytreenit Sonjan ja Takun kanssa


Tänään aamulla mentiin hallille ja Sonja opasti minua liikkumaan oikein. Kiistalla ei näytä olevan minkäänlaisia ongelmia kääntyä ja kulkea oikein, kun minä vaan olen ajoissa opastamassa oikeille esteille.
Ensimmäisessä harjoituksessa kaksi hyppyä suoralla linjalla, niiden takana kaareva putki (minne ei menty), tiukka käännös A:lle, jonka vieressä putkensuu. Tiukasti kääntämällä Kiista ampui A:n viereiseen putkeen, mutta jarruttamalla ennen hyppyä ja jaakottamalla kääntyi hienosti A:lle. (esteet 1-3)
Toisessa harjoituksessa oli kolme hyppyä vierekkäin ja ensimmäinen oli takaakiertona, sinne tultiin yhden hypyn takaa. Seuraava hyppy poispäin ja sitten välistäveto ja viimeinen hyppy myös poispäin. Kiista osaa hyvin takaa-käskyllä lähteä kiertämään hyppyä. Minä otin sen ensin vastaan aivan liian kaukana ja homma hajosi. Kuljetus tapahtui parhaiten, kun liikuin rintamasuunta esteiden suuntaisena, otin ekan hypyn yli vastakkaisella kädellä ja käännyin välistävetoon. Tämä ei yksissa treeneissä sujunut millään, joten oli hauska huomata miten pienellä vaivalla tehtävä onnistui hyvin. (esteet 10-13)
Kiitos Sonja hyvistä neuvoista :) otetaan uusiks pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti