maanantai 31. toukokuuta 2010

Tokoa 30.5.

Parmaharjun parkkiksella treenattiin Eevan & Ytyn ja Maijan & Kamin kanssa.

Aloitin ruutu - merkki treenillä. Otettiin ensimmäistä kertaa siirtymiä ja myöskin ekaa kertaa oli narut ruudun reunoilla. Lähetin ensin ruutuun, Kiista katseli naruja ja kiersi kerran ruudun sisällä ympyrän, sitten asettui takanarun taakse seisomaan. Laitoin pikkuisen markkerin keskelle ruutua ja siihen suunnisti hyvin.
Siirryin merkille lähetykseen, sinne Kiista asettui hyvin. Lähetin vasemmalle ruutuun oikealla kädellä ja se hämäsi Kiistaa. Meinasi ottaa merkkikartion suuhunsa ja lähteä sen kanssa :D Uusi lähetys merkille ja nyt vasemmalla kädellä ruutuun. Narut taas hämmensivät ja Kiista juoksi takareunasta ruudun sisään. Yksi lähetys läheltä, merkin puolelta ja tämän jälkeen teki hyvät siirtymiset merkiltä ruutuun.

Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin Eevan avustuksella. Molemmilla oli pallot, Eeva jäi Kiistan taakse seisomaan ja ekan tein läpijuoksuna. Toinen pysäytyksellä, josta vapautus Eevan pallolle. Pysähdyksessä pienet jarruaskeleet, mutta reaktio hyvä. Toinen pysäytys parempi, mutta pikku askel siihenkin.

Jäävät otin kaikki järjestyksessä seiso-maahan-istu ja jokainen onnistui hyvin. Seisoi paikoillaan taaksemenossakin. Tein BH-koetta ajatellen vielä luoksekutsun istumisesta. Luoksetuloa pitää treenata nyt joka päivä tällä viikolla, jotta tajuaa tulla eteen istumaan.

Lopuksi tehtiin melkein 2h lenkki ja koirat pääsivät myös uimaan lampeen matkalla. Vauhtia riitti aivan loputtomasti taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti