torstai 13. toukokuuta 2010

13.5. Mach Show




TPH:n järjestämä mätsäri oli tänään helatorstaina ja Lähdettiin Kiistan kanssa muistelemaan miten näyttelyissä käyttäydytään. Isojen koirien kehään tuli 20 koiraa. Arvostelut meni vähän enemmän virallisten näytelmien mukaan. Mitään pareittain esiintymisiä ei ollut. Selvitys liitteenä.

Kiista esiintyi erinomaisesti ja tuomari huokaili kuinka kaunis se onkaan (ihan ku mä en tietäis). Yksilöarvostelusta jokainen sai lapun käteensä, jossa numero 1-10. Meille napsahti 10 ♥

Viisi parasta koiraa menivät kilpailuluokkaan ja ne laitettiin paremmuusjärjestykseen. Kiista sijoittui neljänneksi. Palkintojakin saatiin pussillinen :o) Saan kuvan myöhemmin.

*


Ennen kehien alkua piti tietysti tehdä pieni lenkki altaalla, mutta sen jälkeen otimme kettisesteitä. Tikkaat kahteen kertaan ja erittäin tarkkaavaisesti jalat osuivat jokaiselle pienalle. Ekalla kerralla Kiista ehti hypätä itse alas lopusta, toisella odotti ja sain nostettua. Metalliputki ja liikkuva alusta meni hyvin. Metrinen este ilman kolinoita ja iso A myöskin helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti