tiistai 25. toukokuuta 2010

Sonjan treeni

Uusin kuva Kiistasta. Aina tarkkaavaisena.


Katselin jo rataan tutustumisessa kepeille vientiä ja 8-9-10 kohtia. Ajattelin ettei tule onnistumaan. Alku hyvin, 4-5 välistäveto meni ekalla vähän pitkäksi, kun en kääntänyt ajoissa. 4 ja 5 välissä "vaihdettiin koiran kanssa puolia", jotta sai etumatkaa kepeille vientiin. Yllätys oli suuri, kun Kiista haki kepit hienosti ja pääsin tekemään jyrkän takaaleikkauksen keppien takana. 8 ->9 sylkkärillä ja pienellä kulmauksella. Tässä ei saanut hosua, vaan kääntää koiraa kunnolla. Kympillä kokeilin persjättöä, mutta se käänsi koiraa liian vähän. Valssi toimi parhaiten ja siitä putkeen, persjättö ja renkaalle, sen jälkeen tein persjätön ja juoksin seinän puolelta putkea. Takaaleikkaus esteellä 14.
Loppu tehtiin myös putken toiselta puolelta ja hienosti haki Kiista esteen 14, kun käytin vastakkaista kättä ja käskytin eteen. Keppien jälkeistä elämää hiottiin vielä lisää.
Kiista oli tosi pätevä koira ja mullakin kuulemma asenne kohdallaan. :o) A:ta tein muutaman kerran, kun Elsi ja Hoppu suorittivat. Mielettömän hyvät kontaktit kovalla vauhdilla ja reilulla ohijuoksulla.
Kiitos taas Sonjalle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti