tiistai 4. toukokuuta 2010

Tokoa lyhyesti 3.5.

Raision koulukeskukseen suunta, seurana Maija ja Mia. Kertailin niitä asioita, jotka ovat vielä vaiheessa.
Luoksetulon pysäytys. Top-käskystä heti pallo, sitten heti pysähdyksestä pallo. Edelleen pysähdys ei tule salaman nopeasti käskystä. Kerran onnistuin heittämään pallolla Kiistaa suoraan päähän. Näin saattais saada toki nopeasti koiran pysähtymään.
Liikkeestä seiso. Pysähdykset oikein hyviä ja kiersin Kiistan kaksi kertaa ympäri ja pysyi paikoillaan. Toisella kerralla vaikeutin ja vaihdoin suuntaa toisella kierroksella. Sitä Kiista ei vielä sulattanut ja meinasi mennä istumaan.
Kaukot. Näitä tein namia heittämällä ja välimatkaa vähän kerrallaan pidentämällä. Kiistan reaktiot on salaman nopeita ja kisoissa kuitenkaan ei noussut ekalla istumaan (?). Usea hyvä maasta istumaan nousu, mutta myöskin useita, joissa hypähtää maasta etujalkojensa varassa istumaan. Näin takaosa siirtyy hieman eteenpäin. Tätä hiomme lähietäisyydeltä lihasmuistiin.
Nouto. Hetsaten palautuksia, lähdin juoksemaan, kun Kiista otti kapulan suuhunsa ja käännyin sen ollessa lähellä. Siitä luovutus eteen. Sivulle siirtymisiä en ota treeneissä.
Hyppynouto vielä loppuun ja se on niin kivaa :D
Ruutua teki mieli myös ottaa, kun Kiistalle se on erityisen hauska liike, mutta maltoin mieleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti