torstai 6. toukokuuta 2010

5.5. PK-tottis 2.

Tänään teemana hyppynouto PK-esteillä. Alkuun kuitenkin paikkamakuu häiriön alla. Kaisa veti kuollutta teereä narussa jokaisen koiran ympäri, takaa ja edestä. Suhteellisen pitkäkaulaisia ja ryhdikkäitä koiria oli rivissä, mutta kaikki pysyivät paikoillaan.
Sitten lämmiteltiin koirat kunnolla vaativiin hyppyihin. Juostiin monta kertaa koko kenttä ympäri ja samalla Kaisa ampui useaan kertaan. Kiistalla ei mitään reaktiota laukauksiin.

Ensin oli matala hyppy ja perään 60cm hyppy, ne mentiin kovalla innolla. Seuraavalla kerralla 60cm korotettiin 80cm ja Kiista kolisteli. Heti perään toinen ja ilmaakin jäi väliin. Kolmannella kerralla taaimmainen hyppy oli metrin, taas kolistellen ekaksi. Toistoilla hyvä ponnu. Jokaisella hypyllä heitettiin lelu ja hypättiin se suussa takaisin molemmat hypyt. Jippii, voiko olla kivampaa ;D

Seuraava sessio. Matala hyppy otettiin pois ja hyppynouto kapulalla. Tähän tarvitsi vähän kurkkausta, kun ei nähnyt minua takaisin tullessaan ja meinasi kiertää kapula suussaan esteen. Pienellä kutsulla ja kurkistuksella hyppäsi takaisin ja luovutti tiiviisti.

Sitten sama isolla A-esteellä. Perusasennosta kapula yli esteen ja käsky. Kovalla innolla yli esteen ja takaisin tullessa taas autoin kurkkaamalla sivusta ja antamalla lisäkäskyn. Luovutukset hyviä ja tiiviitä.

Otin pitoa 2kg kapulalla ja Kiistan niska taittui taaksepäin, kun irroitin otteeni :o) Hih, ei osannut odottaa sellaista painoa. Pienellä tuella alkuun piti kuitenkin kapulaa reisiäni vasten. Tämän jälkeen 500-600g ei tuntunut miltään.

Ennen treeneihin lähtöä otin pitoa ja noutoa erilaisilla esineillä. Kiistalle on ollut vähän epäselvää, että muitakin esineitä tuodaan luovutusasentoon. Nyt alkaa hiffaamaan tämänkin.
Esineinä tunnaripalikka, lusikka, alumiinitölkki, pieni nenäliinapaketti ja kova nahkainen kotelo. Vaikein oli lusikka. Alumiinitölkin kanssa tehtiin ihan normi noutokuvio. Ei haitannut vaikka kolahti kovaa keittiön lattiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti