perjantai 4. kesäkuuta 2010

Aksaa ja tottista

3.6. viimeinen kerta tätä kurssia, mutta seuraava alkaa jo ens viikolla :)

Tehtiin BH-kokeen kaaviot. Tylsä seuruu osio meni hyvin. Tosin mä kuulemma kävelin robokäyntiä, kun hidastin juoksusta normaaliin kävelyyn. Kiista laahasi pyllyään vähän alhaalla tästä johtuen. (onhan mulla vielä 2 päivää aikaa treenata).
Jäävät meni hyvin. Maahan menosta, kun kutsuin luokse, tuli taas sivulle. Kaisan mukaan ei kannata välittää, jos tekee kokeessa näin. (onhan tätäkin vielä aikaa treenata). Kiistahan tulee eteen ainoastaan noudon luovutuksessa. Tulevia PK-kokeita ajatellen, pitää tehdä luoksetulot nyt aina eteen.
Ihmisryhmä meni koiran osalta hyvin, mutta mun ilmansuunnat oli hukassa ja kiersin kaksi ihmistä molemmat samoin päin ja poistuin ryhmästä väärään suuntaan...huoh. Tollasen mokan kyllä muistan vielä kokeessakin.
Paikalla makuu hyvä.
______________________________________________

1.6. Taikaa Tassuissa
Olin työntekijänä avoimissa ja päätin viimehetkellä ottaa Kiistan mukaani. Starttasin aivan väärällä asenteella mölliradalle ja sen kyllä huomasi. Rata oli tehty vielä ahtaammaksi, kuin avoimien rata ja sekin oli ahdas. Suorituksemme kuitenkin kruunasi radan reunalle "aidaksi" jätetty putki, jonka sisäänmeno oli suoraan yhden esteen jälkeen Kiistan nenän edessä. Sinne tuo luonnollisesti ampaisi ja tärähti suoraan päin siivekettä, joka tukki putken toisen pään. Melko ällistyneen näköinen koira palasi putkesta samaa reittiä, kuin sinne menikin.
Onneks ihan tällasia ei sentään ole virallisissa kisoissa. Estevälit on säännöissä sentään määrätty tietyn mittaisiksi. Onneks toi pikkumustikka ei tollasista piittaa, vaan jatkaa samalla raivolla rataa aina eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Ei kannata stressata BH-kokeesta, se ei ole kovinkaan tiukkamielinen koe :)

    VastaaPoista