keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Agilityä kaksi päivää 11.-12.5.

Tiistaina oli ensimmäinen kahdesta Rauno Virran tehotreenistä. Tehokasta se olikin. Keskityttiin optimaalisiin käännöksiin ja ohjauksiin. Takaakiertoja kovasta vauhdista, putkensuun ollessa suoraan nenän edessä. Raunon opastuksella ja neuvoilla ongelmallisimmat kohdat onnistuivat ja loppuun koko rata nollana läpi :o) Kontaktit ihan superit, kerran valahti takaset maahan, mutta korjasi heti itse.

Keskiviikkona Sonjan treeni ja teimme toivomuksestani erittäin haasteellisen tekniikkapyörityksen. Ainoastaan hyppyjä ja putkia. Tässäkin treenissä oli vientejä ohi houkuttelevien putken suiden, joissa ohjaajan rintamasuunta oli pakosta kohti putkea. Takaakiertoja taas kovasta vauhdista. Teimme Kiistan kanssa radan pätkissä palkkaillen. Onnistumisia ja ohjaajan tyhmiä virheitä. Loppuun kuitenkin hyvä ja onnistunut kohta, jota hiottiin myös Elsin ja Hopun kanssa. He siis mukana treenissä.
Otin tauolla vähän keppejä, puomia ja A:ta. Hirmuisesta vauhdista pysähtyi joka kerta ja minä jatkoin juoksua pitkälle ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti