maanantai 17. toukokuuta 2010

Agility Hämeenlinna 16.5.2010

Tuijan ja Lyytin kanssa startattiin kisoihin sunnuntaina aamusella. Helle ei ollut silloin vielä paahtavaa. Kisapaikka oli mukavalla paikalla ja sieltä löytyi paljon varjoisia paikkoja.

Siellä oli kaksi agirataa ykkösluokille. Ensimmäisestä tulokseksi vitonen ja se saatiin keinulta. Siitä taisi saada virheitä melkein kaikki sunnuntaina kisaavat koirat. Mineissä ei yhtään nollaa, medeissä taisi tulla pari. Makseissa ekalta radalta kolme nollaa. Keinu laskeutui nopeasti ja Kiista pelästyi sitä, loikkasi eteenpäin ennen, kuin ehti maahan kolahtaa. Näin ei ole koskaan tehnyt millään keinulla, edes korkeassa vireessä. Kaikkeen pitää ilmeisesti tottua, mutta missä treenaa vaarallisia keinuja ? :o/ (kisoissa)? Rataan olin muuten tyytyväinen, muilta osin Kiista kulki kuuliaisesti ja teki hienot kontaktit.
Varoitin Tuijaa keinusta, sanoin, että se on vielä vaarallisempi, miltä näytti. Tuija otti Lyytin varovasti pysäyttämällä ylösmenolle ja he tekivätkin hienon nollan, sijoitus toinen. (myös toiselta radalta). :o)
Meidän sijoitus oli neljäs ja oltiin palkintopallilla. E-HKK:n 40-vuotis kisojen kunniaksi palkittiin jokaisesta luokasta neljä koirakkoa. Kolmanneksi sijoittui yliaikanollalla seropi.

Toinen rata lähti heti alusta mönkään. Kiista ryntäsi ensin käännöksessä kintuilleni ja sitten jyrkästä avokulmasta kaksi kertaa keppien kakkosväliin. Keinu oli tälläkin radalla ja nyt käskytin aika reippaasti ja sain Kiistan pysähtymään ennen keinun puoltaväliä. Siitä sitten pyysin sitä vähän kerrassaan alas. Onneksi meni ihan rohkeana kuitenkin keinulle. Loppusuoralla en enää jaksanut välittää mistään. En saanut oikeaa asennetta tälle radalle ja suunnittelin luultavasti ohjauksenikin väärin. Mulla on liian hyvä koira, menee ihan hukkaan.

Kotimatkalla pysähdyttiin eväille ja Kiista pääsi järveen uimaan ♥ se oli onnea se !

Nollaan pääni ja kohti uusia kisoja. Tavataan ensivuonna kisoissa, me ollaan silloinkin viellä ykkösluokassa :o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti