keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Viikkotreenit


Tällaisen tehtävän oli Tiina meille suunnitellut. Tiesin heti, mitkä kohdat tekee tiukkaa.

Oikeaa rytmiä ja ohjaustapaa haettiin heti kolmosella. Parhaitan sopi pyörityksellä, kun teki sylivekin ennen hyppyä (3). Puomin kontakti liian hidas taas, sieltä hyvin putkeen 5. Kuutossarjalla työstettiin myös homman sujuvuutta.
Ongelmia tuli 8-10 setissä. A oli "pahasti", enkä päässyt vetämään Kiistaa hypylle 9. Putkijarrutuksella sitten kääntyi, mutta liikaa ja tömähti A:lle. Yritin juosta A:n ja ysin välistä, mutta siinä sai vauhtia ihan hirveästi ja meni entistäkin lujempaa 10-putken väärään päähän. Aivan ensimmäinen kerta onnistui ihan hyvin, mutta mun persjättö ennen A:ta myöhästyi ja sain Kiistan 8-putkeen uudelleen. Lopulta sain onnistumaan, tosin ei niin tyylillä ja jatkettiin rataa.
Loppurata kyllä meni puhtaasti, mutta takaaleikkaukset kolmella viimeisellä esteellä teetti pikkusen loivat kaarteet. Se vielä uudelleen ja loppu hyvin.

Herranjestas tuli kuuma. Onneks meillä oli hallivuoro, mutta kosteus oli valtava ja Kiistakin läähätti kieli maassa. V-e-t-t-ä !! Loppujäähdyttelyyn sateeseen ja kuivauksen jälkeen BOT-verkko Kiistalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti