keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Viikkotreenit 7.9.


Esteellä 2 sylivekki-jaakotus meni hyvin, kaarre pieni ja siivekettä hipoen. Esteelle kolme tein vähän vekkiä ja otin oikealla kädellä mukaan A:lle. Kaarre olis voinut olla pienempi. A:lta kepeille oli kaikille haasteellinen, kun 9 (14) hyppy imaisi niin voimakkaasti. Vedättämällä kohti keppejä ei onnistunut, jäämällä koiran viereen kontaktille ja lähettämällä siitä kepeille haki hyvin.
Kepeiltä yritin poispäinkäännöstä ja leijeröintiä renkaalle. Kiista ampui putkeen. Tein poispäinkäännöksen, mutta menin itse myös keppien oikealle puolelle. Hypylle irtosi kaukaa ja putkeen vielä kauempaa. Näin jäi aikaa tehdä takaakierto ja backlap esteellä 9. Tosin ekalla yrityksellä Kiista haki kepit, kun en pysynyt rintamasuunta A:lle päin.
Esteen 14 rima tipahti kerran. 15-18 ohjasin lähes liikkumatta keppien päästä ja vedin pakkovalssilla kepeille. Ennen estettä 19 vekkaus, esteelle 20 poispäinkäännös. Tätä tehtiin muutama toisto ennen kuin onnistui.
Hyvänmielen treenit :) Kiista teki hyvät kontaktit, iloisella naamalla melko hyvällä vauhdillakin jo. Kepit meni kahteen kertaan ihan OK vauhdilla, mutta sitten alkoi hidastelemaan. Toistoissa tämä ilmenee. Hyvin oli hanskassa ja kuunteli kun annoin ohjeet oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti