tiistai 21. syyskuuta 2010

20.9. hakutreenit Haunisissa

Kiistalle tein kisanomaisen treenin 100 x 200m alueella. En tiennyt mistä mm löytyy, eli koko alue piti pistottaa huolella.

Lähetin ensin myötätuuleen ja ylämäkeen. Hosuin lähetyksen kanssa enkä ottanut Kiistaa kunnolla sivulle. Se luki lähetykseni vinoon, huusin takaisin ja nyt lähti hyvin. Eteni suoraan vasempaan etukulmaan, josta mm löytyi. Haukkui hyvin ja minä KÄSI YLÖS ja juoksin näytölle. Kaisa mukana tuomarina. Tein taas pienen pisteitä vähentävän virheen, kun pyysin Kiistan sivulle niin, että se pakitti metrin. :( PITÄÄ MUISTAA MENNÄ LÄHELLE !

Kuljettiin takaisin keskilinjalle ja lähetin oikealle melkein samasta kohtaa, kuin eka lähetys oli vasemmalle. Kiista eteni taas hyvin suoraan syvälle, siellä kulki aluetta eteenpäin melkein 50m ja kääntyi kohti keskilinjaa. Huusin jo takaisin, mutta riemukseni ei tullut, koska oli saanut hajun. Mm löytyi n.30m. Lyhyt haukku ja mm kuljetti pätkän, josta kutsuin luokse. Palattiin takaisin ja lähetin uudelleen oikealle siitä laatikon puolesta välistä, mikä jäi tutkimatta. Kiista tarkasti alueen lyhyesti, tiesi alueen tarkastetuksi syvemmältä.

Vasemmalle ei lähtenyt kunnolla, pyysin takaisin ja lähetin uudelleen. Tarkasti alueen tyhjäksi.
Edettiin keskilinjaa jonnekin 175m ja lähetin vasemmalle. Kiista työsti hyvin ja löysin viimeisen mm. KÄSI YLÖS ja lähdimme näytölle. Palkkaus vähän ennen, kuin olimme vieressä.

Tällä kertaa tein kaikki ratkaisut itsenäisesti ilman Kaisan apua. Mahtava meininki ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti