torstai 2. syyskuuta 2010

2.9. PK-tottis 2.

Tänään teemana noudot. Tasamaan noudossa työstettiin palautusnopeutta takapalkalla. Kiista lähtee niin tajutonta vauhtia kapulalle, ettei palautusvauhtia tahdo saada samalle tasolle. Takapalkalla saatiin homma taas melko hyvään kuosiin.
Hyppynoudot aloitettiin 80cm esteellä ja nostettiin sitten metriin. Kapula on niin himoittava, että saan taas ottaa malttitreenit käyttöön. Ei tahdo malttaa odottaa käskyä. Namilla ja peruuttamalla ennen käskyä pysyi melko hyvin nahoissaan. Kapula 650g ja luovutukset hyviä.
A-esteellä sama ongelma maltin suhteen, nami kädessä kun heitin kapulan. Silti tahtoi painua matalaksi ja varastaa. Esteen suorittaa hyvin molempiin suuntiin ja luovutukset hyvät.

Odotellessani tein idaria. Sitä en juurikaan ole treenannut. Ensimmäinen kierros meni hienosti. Toisella kerralla ei seissyt ihan suorassa, kun tulin takaa. Otin sitä yksittäisinä harjoituksina ja sen jälkeen ringillä pysyi paremmin. Istumaanmenossa jäi seisomaan (avustaja huomautti) ja otin koko ringin ympäri seuruulla, istui käskystä nyt hyvin.

1 kommentti:

  1. Milolla on myös ongelmana tuo nykiminen noudon heitossa ja siksi olen harjoitellut ihan pelkkää luopumista kapulasta heiton jälkeen eli heitän kapulan ja palkkaan lelulla kun pyysi kauniisti lupaa, en siis edes käske hakea kapulaa ollenkaan. Ongelmaksi voi tosin tällä tavalla tulla, ettei koiruus lähde hakemaan kapulaa ollenkaan, mutta Milo on ainakin tähän saakka ollut niin fanaattinen noutaja, ettei kahteen kertaan kysy kun saa luvan. Treenataan siis erikseen luvan odottamista ja noutoa ilman heittoa :) Ja joskus käskenkin hakea vaikka olen aikaisemmat 4 kertaa palkannut odottamisesta.

    VastaaPoista