tiistai 28. syyskuuta 2010

27.9. kettistä ja hakua

Lähdin ajoissa liikkeelle, jotta ehdittiin Haunisiin ottamaan kettisesteet, eteenmeno ja ryömiminen. Tein testin tällä kertaa ja otin eteenmenon ensimmäisenä, ilman mitään valmisteluja. Siitä vaan heti kun tultiin kentälle, kuiskasin vain "missä on, mitä siellä on". Melkein livahti lapasesta, mutta käskystä seurasi 10-15 askelta ja ampaisi täyteen laukkaan eteen-käskystä. Hiukan kaarsi lopussa, mutta palasi linjalle ja eteni aivan metsän reunaan saakka. Makasi siellä ja odotti, kun minä juosta hihhuloin sen luokse ja vapautin ilman perusasentoa pallolle. Käydään ainakin kerran vielä ennen koetta kentällä ja otan lähetyksen pallolle.

Kettisesteet meni kahteen kertaan hienosti. Tikkailla tietää mennä viimeisille puolille ja pysähtyy siihen. Keinulla menee yleensä maahan, kun odottaa minua vierelle. Pituudella heitin ekalla kerralla pallon.

Kauko-ohjaus pöydillä meni nyt ihan superisti. Kuumenee niistä sen verran, että käsky + näyttö pitää tulla nopeasti, ettei oleta mitään omiaan. Kauimmaisellekin pöydälle lähtee täysillä. Merkillä saattaa ennakoida lähetyksiä sen verran, että juoksee metrin kartion taakse. Korjaa käskystä kyllä lähemmäksi. Hilluttiin hulluna hienon suorituksen jälkeen.

10m ryömiminen kartiolle oli paras ikinä. Olin itse vain vähän kumartuneena ja käsi alhaalla. Käskytän koko liikkeen ajan.

Hakutreenit Mastolla
Lähdettiin suoraan Rymättylään ja treenattiin pienellä porukalla hyvä treeni.

Hain Kiistan taas kisanomaisesti, enkä tiennyt missä mm ovat. Lähetin sinne minne siirsi katsettaan. Täysillä suoraan maalimiehelle ja hyvää haukkua. Lähdin ripeästi kohti ja Kiista palkattiin ennen kuin olin vieressä.
Takaisin lähetyspaikalle ja seuraava lähetys vasemmalle. Taas löytyi nopeasti, palkka suht lyhyestä haukusta ja kuljetusta kohti keskilinjaa.
Edettiin keskilinjalla ja nyt kivat motivaation nostattaja-haamut vilkuttivat molemmilta puolilta. Käytiin alussa ja ripottelin vähän nameja maahan, jottei ihan repeis innosta. Lähetys taas ensin Kiistan valitsemalle puolelle ja kadonnut mm löytyikin heti. Kuljetusta kohti keskilinjaa, siitä otin Kiistan ja lähetin toiselle puolelle. Taas löytyi hyvin nopeasti, haukkui kunnes ehdin lähelle ja palkkaus kuitenkin ennen kuin olin ihan vierellä.

Haltuunottoja ei otettu tänään ollenkaan. Hyvää mieltä ja motivaation nostoa :D ihan kuin sitä paljon ees tarvis nostaa tässä lajissa. Kiista etenee todella lujaa metsässä ja se rakastaa etsiä, sekä löytää. Haukku raikaa moitteettomasti ja pitkään. Vähän kiertää mm haukkuessaan. Tähän asiaan palataan uudelleen kokeen jälkeen. Ei kuitenkaan loittone maalimiehestä.

1 kommentti:

  1. Hyvä Kiista, me pidellään peukut ja hännät pystyssä kokeeseen!

    VastaaPoista