torstai 8. huhtikuuta 2010

Tokotreenit 6.

Teemana jäävät ja häiriöt niiden aikana.

Aloitettiin kolmen ryhmissä. Jokaisella 1/3 hallista. Vapaasta liikehdinnästä käskyjä istu-maahan-seiso. Vauhtia kasvatettiin ja lopulta käskyt annettiin juoksusta. Istumaan menoja on treenattu vähiten ja kaksi kertaa Kiista jäikin seisomaan. Muut onnistuivat loistavasti :o) Palkka työnnettiin suuhun onnistuneesta suorituksesta ja liike jatkui.

Sitten tehtiin kolmen ryhmissä jäävät (seiso-maahan) välipalkoilla. Nyt Lotta ja Kaisa aiheuttivat häiriöitä :D Toisella piiiitkä karvamato narussa ja sitä vedettiin koirien edestä, välistä ja takaa. Toisella peuranjalka ja sitä heitettiin koirien viereen, taakse ja eteen.
Seisomassa Kiista ei ensin pysynyt, vaan painui maahan. Välipalkkasin usein. Häiriöistä ei välittänyt.

Lopuksi jokainen teki vielä vuorollaan seiso-maahan liikkeenomaisesti käskytettynä. Kiistan kanssa molemmat menivat hyvin. Minä tosin sössin ja käännyin koiran takana ennen lupaa. Pudotin pallon molemmissa n.3m koiran eteen palatessani. Vapautin pallolle liikkeen loputtua.

Ennen lähtöä noutoa. Ensimmäinen super ♥ Toisella ja kolmannella yritti lähteä kapulan perään. Komensin maahan ja hain kapulan pois. Neljännellä ymmärsi, ettei kannata varastaa ja palautus hyvä. Lähti kapulalle hirveää vauhtia ja palautti hyvällä laukalla. Annoin kannustavan hihkaisun, kun sai kapulan suuhunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti