tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pääsiäiskisat ATT:lla 5.4.

Tuomarina Marjo Heino

A-kisa HYL
Jätin Kiistan istumaan ihan normisti. Vilkaisin vielä syrjäsilmällä taakseni. Pirun epeli lähtikin vilkaisusta hipsimään perääni ja kun käännyin ottamaan koiraa, niin se olikin mun takana ja lähti kakkosesteelle saman tien. Ensimmäinen este ohitettu, aika tikitti....päätin ottaa tietoisen hylyn ja aloitimme radan tokalta esteeltä. Kontaktit hyvät :o), vaikka olisin voinut seisottaa pidempäänkin Kiistaa niillä. No keppivirhe meille tuli, kun Kiista pinkoi liian lujaa, eikä kyennyt taivuttamaan itseään enää toiseen väliin.
(pikkasen harrmitti)



B-kisa HYL
2/3 radasta taas loistavaa menoa ja hyviä kontakteja. Kepit alkoi normaalia hitaammin, mutta lisäsi vauhtia kannustuksesta. Sitten kenun jälkeen muurin jälkeisen hypyn ohitus. Hyppy oli jyrkästi viistoon muurilta. Sitten lopussa puomin jälkeen mun olis pitänyt kuitenkin tehdä niin, kuin alun alkaen suunnittelin, mutta..... tein pituudelle takaaleikkauksen ja Kiista signaaliherkkänä kääntyi pituuden sivusta ulos. En korjannut, vaan otin toisen tietoisen hylyn. Ajauduin liian lähelle pituutta itse. Olisi pitänyt jättää koira puomin kontaktille ja ottaa etumatkaa. Olisin saanut tehtyi lopun ilman takaaleikkausta.

Pitää olla tyytyväinen koiran hyvään meninkiin, onnistuneisiin kontakteihin ja omaan fiilikseen. Juoksukin tuntui kevyeltä :o) Olisin niin halunnut mennä sen kolmannenkin ykkösten radan, mutta en ollut ilmoittautunut siihen. Rata vaikutti kivan kulkevalta.

Kohti seuraavia kisoja katse !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti