lauantai 24. huhtikuuta 2010

Agikisat Janakkala

Kaksi starttia, ensimmäinen hyppis ja toinen agi. Varauduin vauhtiin tutustuessani rataan, mutta nyt hajos nopeusmittari pirstaleiksi. Vauhti oli aivan pöyristyttävää ja ohjailin Kiistaa kaukaa, koska jäin täysin langalle soittelemaan. Hyvin kuitenkin seurasi ohjaustani ja meno tuntui ihan hyvältä. Suoralta putkelta en kutsunut koiraa ja Kiista valitsi väärän hypyn niistä kahdesta mitkä putken edessä oli. Vaihtoi kuitenkin kutsusta suuntaa, muttei enää kyennyt muurin ylitykseen. Siitä kielto 5vp. Loppu rata ihan jees menoa, taisi tehdä yhden silmukan ennen keppejä, kun hyppy vei kohti aitaa. Hyppyrata 5vp aika -15,60 sij. 6.
Sitten spekulaatiota :o) tällä ajalla oltais oltu kolmansia ilman kieltoa, mutta ilman kieltoa aika olis ollu paljon kovempi ja vähintään toinen tila olis saatu. Voiton vei Niinu. He starttasivat vähän ennen meitä ja teki mieli pyytää jalkoja lainaks :P Miten joku ihminen pääsee niin lujaa ?Agiradan alkuun huonoa ohjausta ja kaarre vähän pitkä. Samalla muurilla kielto, kuin hyppikselläkin. Nyt yliohjasin ja Kiista meni mun ja muurin välistä putkeen (aivan niin kuin pitikin), no tästä HYL. Kontaktit hitaita, kun paineistui taas kisoissa. :o( Pysyi kuitenkin pinnalla, kunnes kutsuin. Yhtä kohtaa jäin treenailemaan, kunnes Anne Huittinen komensi pois :DHyvä fiilis, ainakin hyppikseltä. Videot Tiina Selenius (kiitos) !

2 kommenttia:

  1. oi miten hieno ja iloinen hyppis :)


    terv.sartzu

    VastaaPoista
  2. Kisu on ihan super, lempityttökeepi <3 Aina vaan näyttää paremmalta, hyppäri etenkin! Ja eikös tuo A ollut vielä ihan fine?

    VastaaPoista