tiistai 29. toukokuuta 2012

Viikkotreenit

Hauskan radan oli Tiina meille väsännyt. 2 takaakierto, 3 sylivekki. Kepeille haki hyvin, putkeen taaleikkauksella. Esteellä 8 pakkovalssi, 17 sylivekki. Siinä se :) Ensimmäinen kepitys ei täysillä, mutta toinen kyllä. Hyvä Kisu ♥

Aluksi treenattiin Maijan kanssa Ledi ja Maus. Maus teki normikeppejä ekaa kertaa ohjureilla. Maija palkkasi edestä ja mä vein kädestä pitäen ja yritin pitää vireen suht matalalla. Vaikeetahan se on, kun olis niin hirrrrveä kiire. Saatiin muutama hyvä toisto ja jätin tehtävän hautumaan :)
Puomi on hyvässä mallissa Mausilla. Stoppaa täydestä vauhdista napakasti ja kesti taas hyvin ohijuoksut. Jäin nyt myös taakse ja tuli silti alas vauhdilla.
Slalomia lopuksi kahdella esteellä. Ensin tipahteli rimat (50cm) mutta pysyivät lopuksi hyvin ylhäällä.
Hyvä Maus ♥

2 kommenttia:

 1. Miten oot puomin opettanut Mausille? Mistä lähdit liikkeelle, mikä palkka jne.? t. alastuloa hiipivän kelpien ohjaaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mausin kanssa on ollut helppoa, kun se tekee kaiken niin täysillä muutenkin. Alastuloa tehtiin paljon jo pikkusena, kun koko puomia ei vielä voinut kiivetä. Nyt hetsaan sitä kiinni pitäen ja päästän kovasta vietistä vauhtiin.
   Kiistan kanssa on ollut hiippailuongelmaa, jota on saatu korjattua alastulon vahvistuksilla (sivusta kontaktille) ja noilla hetsauksilla, jolloinka kiihko nousee kattoon.

   Poista