perjantai 4. toukokuuta 2012

Aksaa ja tottista

29.4. sunnuntaina Maus oli Tuulian treeneissä. Hauskaa pätkää tehtiin ja Maus oli kuuliainen ja taitava. Rata oli hyppis ilman keppejä. Takaakiertoja, twistiä ja valssia työstettiin.
Maus tekee raivokkaalla asenteella ja kiihtyy välillä kovasti. Pidin siitä kiinni hetken ja silittelin. Keskittyminen paranee heti. Tiina ja Unto olivat jakamassa treenisession meidän kanssa.

Vapun päivänä mentiin taas tiinan ja Unton kanssa hallille. Reippaina jo klo 9.00. Maus ei päässyt treenaamaan, kun ATT:n halliin ei juoksuisia saa viedä (ainoastaan maksullisiin kursseihin). Kiistan kanssa työstettiin niitä juttuja, mitkä Sonja antoi kotiläksyksi. Käteentuloja ja kontakteja. Hyvin säilyi maltti käteentuloissa ja varasti seuraavalle esteelle vaan kerran :D Erimallisia välistävetoja kovasta vauhdista joista piti pystyä pysähtymään namikäteen.
Kontaktejä tehtiin Tiinan avustuksella. Putken kautta puomille, ohijuoksu ja Tiina nakkaa namin Kiistan eteen. Nämä loistavia ja nopeita. Sitten radan kautta peri tiukkaa käännöstä, A:lle (siellä ei apupalkkaajaa) putkeen ja puomille. A:lta varasti muutaman kerran ja nämä tehtiin uudelleen. Lopulta pysyi myös A:lla, vaikka juoksin ohi.

Vapun päivä jatkui äidin tekemällä loistolounaalla ja sieltä mentiin tivoliin lasten perheiden kanssa. Kyllä voikin olla hauskaa 3-vuotiaalla ♥ 1-vuotias ei niin hommasta tajunnut, olipa muuten vaan siistii.

Keskiviikkona alkoi Kaisan kurssit. Kiistalle PK-tottista ja Mausille BH-kokeeseen tähtäämistä.
Aikuiset tekivät eteenmenoja, luoksetuloja ja asenneseuruuta. Kisun asenne oli kyllä kohdillaan :o) Kartioiden kohdalla yritti ehdottaa liikkeestä seisomista.
Lapset työstivät perusasentoa häiriössä, ilmoittautumista ja paikkamakuuta. Juoksun vuoksi me tehtiin kentän reunassa, tuulen alla.

Torstaina Kiistaa tultiin Kuopiosta asti katsomaan. Kiistan pennusta haaveilee taas aika moni ♥ Pellolla juoksenneltiin porukalla Kiista, Maus, Alli, Heili, Ninja, Vingo, Sisko ja Veli. Kiista ja Alli tekivät vähän tottista alkuun.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti