maanantai 21. toukokuuta 2012

Kaikenlaista

Viimeisen päivityksen jälkeen on ollut ATT:n valmennusryhmätreenit by Sonja Paavola. Siellä Kiistalla taas hyvää menoa ja hiottiin erilaisia ohjauksia, kuten poispäinkäännöstä ja lähetystä takaakiertoon, jotta ohjaaja ehtii tekemään pers'jätön, tai valssin. Kontaktit ja kepit erilaisista kulmista sujui taas hyvin. :)

Toisetkin treenit oli viikolla, mutta niistä ei sen enempää. Ainoastaan huono fiilis jäi.

Tottista keskiviikkona ja siellä kiipeämisnoutoa kapulalla, paikkamakuuta ja ja...en muista :D Kisu oli fiiliksissä.
Maus teki perusasentoja, käännöksiä paikoillaan ja ilmoittautumista. Sillä alkaa malttia olla jo häiriöissäkin, vaikka tunnen kuinka koko pieni koira aivan tärisee.

Helatorstaina oli Forssan kisat. Kauhea sade oli piiskannut hiekkakentän mutavelliksi. Siellä kaatui koiria ja ohjaajia. Aksaradalla alku sujui todella hyvällä fiiliksellä ja Kiista teki tiukkoja käännöksiä. Pahin uppovellikohta oli keskellä rataa ja siellä en uskaltanutkaan ohjata kunnolla, enkä itsekään liikkua. Hylly sieltä. Loppurata taas treenimielellä ihan hyvää menoa.
Luokat oli mini-medi-maksi ja sama hyppiksellä. Maksit olis ollut viimeisenä ja katsoin hurjaa minien menoa liejun lentäessä. Päätin lähteä muutamien muiden keralla kotiin. 13€ versus koiran ja minun terveys, ei vaikea valinta. Harmi sinällään, kun Anne Saviojan hyppäri näytti tosi kivalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti