perjantai 25. marraskuuta 2011

Aksaa...aksaa...aksaa...

Tiistan viikkotreeneissä oli tällainen hauska rata :) Esteen 20 kaikki meni kyllä toisinpäin.
Alku hienosti esteelle 14 saakka, siellä sain Kisun ohittamaan hypyn, kun liikuin liikaa taaksepäin. Uudestaan 9 alkaen ja nollana maaliin :) Pätevä eläin ♥


------------------------------

Keskiviikkona Vanton hallilla Mausin aksat. Olen tehnyt Mausin kanssa vähän ja kaikki vähäkin on perustunut käteentuloon ja tiukkoihin käännöksiin. Nyt mentiin hieman kaarevalla uralla kolme hyppyä ja kulmassa putkeen, jonka jälkeen pers'jättö ja hyppy. Helpolla ohittaa nyt hypyt suoralla, mutta en ole tästä huolissani. Tehtiin me koko setti puhtaastikin läpi :o)

------------------------------


Torstaina mentiin hallille Maijan kanssa ja treenattiin kaikki neljä. Kiista oli niin pätevä, etten ottanut toistoja sen kanssa. Takaakiertoja, keppien avokulma, kääntyminen pituudelta jyrkästi.


Maus näki muiden treeniä ja kiihtyi ihan tappiin, joten alku oli rallattelua. Sen kanssa pitää ohjauksen olla just eikä melkein. Suurimpien höyryjen purkaanuttua, teki hienosti kahdella esteellä takaakiertoja, välillä putken kautta takaisin tehtävään. Kontaktejakin tehtiin trainerilla, niissä vauhtia enemmän, kuin osaamista. Hihnassa onnistui nekin pari kertaa.

Pitää palata jälleen esteen taakse jäämiseen huolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti