torstai 1. joulukuuta 2011

Aksaa lisää ja tottista

Perjantaina tottista. Alkuun hassuttelua ajatuksena nopeasti reagoiva koira. Maahanmenoja randomina niin monta, kuin 30sek. ehtii käskyttämään ja koira tekemään. :D
PUOLI MINUUTTIA sehän on ikuisuus, multa loppui totaalisesti happi 25sek kohdalla. Tuossa ajassa Kiista teki 19 maahanmenoa, olis ehtinyt tekemään kepeästi viisi lisää ja enemmänkin, ellen olis välipalkkaillut sitä. Ai nopee vai...
Jääviä tehtiin kohti peiliä, mutta me ei tehty niitä seuruusta. Kiista toimii nyt niin hyvin, ettei sössitä sen asennetta yhtään enää. Hassuttelin sen kanssa ja lähdettiin liikkeelle jalkojen pujottelusta. Pysähdykset napakoita ja vapautus takapalkalle.
(tehtiinköhän me vielä jotain muuta ?)

Maus teki pienten ryhmän ennätyksen nopeissa maahanmenoissa (30 sek), se tipahteli lattiaan 11 kertaa usealla välipalkalla. :)
Seisomista esteen takana tehtiin ja se on vaikeaa vielä vähäisen treenin vuoksi. Istuminen on nyt ollut enemmänkin harjoittelussa.
-----------------------------
Tiistain viikkotreeneissä oli tällainen rata. Tiesin, että alun kolme estettä tuottaa mulle ongelmia. Sitä hiottiin hetki paremmaksi. Kiista tulee välistävedoissa jotenkin hassusta, etten saanut sitä heitettyä kakkoshypylle kunnolla.
Este 4 toimi parhaiten niistosokkarilla oikealta. Loppurata tehtiinkin nollana. A:lle vein putken puolelta, heitin sieltä toiseen putkeen (20). Esteelle 22 takaaleikkaus.
Mahtikilpuri ♥ Kaikki kontaktit nopeita ja pysähdykset napakoita :)



-----------------------------


Keskiviikkona Maus treenasi pentuaksaa Vantossa. Olin ajoissa paikalla ja tein pienen radanpätkän Kiistan kanssa ensin. Hyvin toimii pienessä hiekkapohjaisessa hallissa ja teki hyvät kontaktit.


Pennut aloitti hyppysuoralla, jossa eripituisia välejä. Piti pidentää ja lyhentää. Toisella kierroksella keskellä yksi hyppy 45cm (kaksi rimaa) ja hyvin hyppäsi Maus senkin. Viimeinen este oli okseri. Hahmotuskyky, motoriikka ja hyppytekniikka on Mauskiksella hieno.


Kontaktitreeniä väliin. A:lle otin sivusta, markkeri apuna. Hyviä toistoja. Alan palkita Mausia myös nenun dippaamisesta. Puomia otin ensin sivusta ja sitten tehtiin ekaa kertaa koko puomi. Ei minkään laista epäröintiä ja alas annoin pinkoa lujaa. Pysähtyi napakasti alustalle.


Keinua tehtiin ekaa kertaa ja siinä Kaisa avusti. Pientä heijaamista alastulolla, Maus makasi ja minä palkkailin. Sitten koko este, Kaisa päästi aivan hitaasti alas. Ei taaskaan mitään epäröintiä.


Loppuun muutaman esteen ratapätkä. Putki-pakkovalssi hypylle ja valssaten uudelleen putkeen. Pakkovalssiin pakkasin. Pätevä tyttö :)

2 kommenttia: