tiistai 15. marraskuuta 2011

Hakuleiri ja ohjattua aksaa

Hakuleiri oli tutussa paikassa Rymättylässä. Lomahyppäyksen luhtikämpät oli laajennettu ja tilaa poli ruhtinaallisesti. Mukavalla porukalla aika kului kuin siivillä. Treenattiin lauantaina lähes koko päivä ja illalla vielä pimeän partiointia. Sunnuntaina taas metsään koko päiväksi. :)

En analysoi yksityiskohtaisesti meidän treenejä, koska en muista niin tarkkaan enää. Kiista On ollut viimeaikoina kovin kiltti ja tottelevainen hakukoira. Tehnyt suoria pistoja ja ohjautunut kaukaakin hienosti. Lauantain treeneissä ei ollutkaan niin kiltti, vaan kaarsi pistoilla aluetta eteenpäin. Haettiin jopa hajunhakua kerran, jotta saatiin pistot taas suoristumaan.
Sunnuntaina työsti jo hyvin ja kunto sillä on hirmuinen. Jaksaa pitää valtavaa vauhtia päällä pitkään. Palkattomuutta tehtiin sunnuntaina yhdellä ukolla, jatkoi taas hyvin sen jälkeenkin.

Maus työstää hirmuisella asenteella ja livistää välillä ominpäin etsimään seuraavaa ukkoa. Hallintaan kiinnitettiin kovastikin huomiota sen kanssa.
Sunnuntaina tehtiin keskilinjan yliheittoja. Ensin Kaisa piti kiinni, kunnes kutsuin. Viimeisellä jäi paikalleen, kun siirryin n.10m päähän keskilinjan toiselle puolelle. Sieltä kutsu ja lähetys ukolle. Nämä hienoja, Maus lähti epäröimättä ja teki aivan suorat pistot. Maalimiehet se löytää helposti, vaikka olisivat täysin näkymättömissä.

Pimeänpartioinnissa molemmat työstivät todella hienosti. Maus löysi helposti ukot tikkailta 1,5m korkeudesta ja tyhjän rakennuksen kuistilta, umpilaatikosta.
Kiista aiheutti sydämentykytystä mammalle, kun ampaisi puuvajaan yli 2m korkeuteen etsimään raivolla ja sieltä loikka alas pimeyteen.
Taitavia pelastuskoiria mulla ♥♥
-----------------------------

Maanantaina Sonja piti meille ratatreenit Kiistan kanssa. Viimeks meni kuulemma niin hyvin, että piti tehdä rata jolla saadaan meidän ongelmat esiin :) Tiukat käännökset saatiin hyvin pieniksi ja Kisu jaksoi olla taitava koira :) On se herkkä ohjaukselle !
Kiitokset Sonjalle taas hyvästä treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti