torstai 10. marraskuuta 2011

Treeniä treeniä !

Tiistaina Kiistan viikkotreenit. Tiina oli koonnut Lacnakovan radoista tällaiset koukerot.
Heti alkuun unohtui putkijarrutus ja Kiista kurkkasi ekasta keppivälistä. Jarrutuksella hyvin, mutta kolmonen yläkautta kierrättäen teetti jyrkän silmukan. Kisu kaarsi matalana ja tuli muutaman kerran riman alta. Laski riman toista reunaa. Esteellä 6 säädettiin hetki, oli niin pienestä kiinni ja koira pamahti putkeen. Lopulta loistosuoritus tiuoilla kaarteilla. Esteen 17 jälkeen valssilla onnistui parhaiten loppu.



-----------------------------


Keskiviikkona oli pentuaksat. Tehtiin takaakiertoja pelkillä siivekkeillä. Takaakierto-valssi-takaakierto-valssi jne. Saatiin Mausin kanssa hyvä rytmi heti ekalla kierroksella. Toinen kierrot oli kovin vaikeeta, kun ihmiset olivat kaikki radalla ja ihan väkisin piti käydä joku moikkaamassa. Tyly meininki, koira hihnaan ja pois kentältä. Muut suorittivat välissä, sitten Maus tuli uudelleen. Kerran sai vielä hepulit, mutta lopulta teki taas hienon sarjan.

Seuraavaksi oli suora putki-takaakierto ja toinen suora putki-takaakierto. Tässä saatiin huikeet vauhdit ja pari putken ohitustakin.

Narupalloon tarraa nyt jo niin, ettei meinaa suusta enää saada pois. Kauhealla ärinällä ja asenteella :) Isin tyttö ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti