lauantai 1. tammikuuta 2011

Hau Hau:n kisat 1.1.2011

Tämän vuoden kisat korkattu heti ekana päivänä Hyvinkäällä. Tuloksena kaksi hyllyä, meinasin sanoa hyvää, mutta ei kai ne koskaan ole hyviä ?

Kisa A , Anne Huittinen
Tällä radalla Kiista teki melko nopeat kontaktit ja ohjautui ihan jees. Olin kahteen ansakohtaan miettinyt tiukat ohjaukset ja ne onnistui hyvin, mutta seuraavat esteet ei enää tuntuneet tutustumisessa vaarallisilta. (pitäis muistaa, että KAIKKI esteet on vaarallisia Kisun kanssa).
Esteen 6 jälkeinen käännös meni pitkäksi, Kisu meinas lähteä putkeen ja siitä kielto. Esteeltä 11 sain suunnitelmieni mukaan Kiistan kääntymään hyvin, mutten ottanut tarpeeksi tiukasti otteeseen ja livahti putkeen 13. Puomin kontaktille pysähtyi ja odotti lupaa :)




Kisa B , Harri Huittinen
Kontaktit hitaat, varsinkin puomi. Radalla oli elektroninen pöytä ja siinä ei mitään ongelmaa. Muuten rata kulki ihan mielettömän hyvällä tempolla. Esteeltä 7 kääntyi kauniisti, mutta tiukalle käännökselle olis pitänyt pysäyttää oma liike, nyt se veikin Kisun esteen ohi putkeen. Jatkoin siitä ja piiiiitkän kaarevan viennin ja vedätin, mitä Kiista ei oikein ole kestänyt, vaan tiputtelee rimoja. Oli kiva testata miten Kiista hakee esteet matkalta oikein. Otin vastaan esteen 14 takaa ja valssasin, niistolla 15 ja lähetys kepeille. Tästä oli Anne Huittinen kommentoinut katsomossa "tuo oli kyllä hienosti viety" :) Vielä pitäisi muistaa juosta maaliin asti itsekin, Kiista pyörähti ennen viimeistä estettä. Tästä radasta jäi mieletön fiilis, samalla kuitenkin hirmuinen vitutus. Puolen sekunnin maltti itseltä olis riittänyt kääntämään Kisun siihen poikittain olleelle esteelle :/ Taas niitä oppirahoja kantapään kautta.

3 kommenttia:

  1. Moikka, videoiden tulo vähän viipyy, mutta tulossa on :).
    Terkuin Mari

    VastaaPoista
  2. Tässä vihdoin nuo lupaamani videot. Valitan huonoa laatua :).

    http://www.youtube.com/watch?v=5EL9jFxN2m8
    http://www.youtube.com/watch?v=pjveN7CIUOQ

    VastaaPoista