tiistai 11. tammikuuta 2011

Silmätarkki ja treenit

Mulla oli niin harvinainen vapaapäivä maanantaina ja siihen mahtuikin sitten toimintaa aamusta iltaan :o)
Aamulla käytiin silmätarkastuksilla Kiistan ja Allin kanssa. Alli on Kiistan emä ja sillä on ikää jo 10-vuotta. Molemmilla kirkkaat ja terveet silmät. Mahtavaa !

Kahdelta treenasin Sonjan opissa ATT-areenalla. Radan alku oli Eckerön 3lk hyppiksestä kopioitu, esteet olivat kyllä piukemmassa kuin kisaradalla. En uskonut selviäväni siitä mitenkään, mutta uskomattoman hyvin se menikin. Veivattiin sopivat ohjauskuviot ja tiet saatiin hyvin pieniksi. Kertaakaan Kisu ei edes yrittänyt edessä napottavaan putkeen.
Kontakteja tehtiin vain sen verran, että saatiin palkkaus ja vauhti hyviksi. Namit pois kontaktipalkkauksista, vain pallo ja sen heitän koiralle, ei poispäin kontaktista. Kiista vähän vaivautuu, kun menen työntämään namia sen suuhun, paras palkka pysäytyksen jälkeen on jatkaa rataa.
Kiitos Sonja hyvästä treenistä :)
Jäähdyttely lenkki oli tehtävä jäisellä tiellä, mutta onneks löysin kenkiin laitettavat nastani vuosien takaa. Takaisin tullessa, hallin lähellä juoksi suuri koira vapaana. Kaksivärinen ja näytti valtavan suurelta pystykorvalta. Pelästyin ja kiiruhdin Kiistan kanssa penkan yli hallin puolelle, jotta koira ei näkis meitä. Kädet oli niin kohmeessa, etten meinannut saada painettua avaimesta ovia auki (paniikki vain pahensi tilannetta). Sain takaluukun auki ja Kisun häkkiin....huokaus ja helpotus. Näin jonkun ajavan koiran perässä pienellä pakulla ja huutelevan koiran nimeä. Ei mitään vaikutusta. Ajoin hitaasti heidän perässään ja jonnekin sivutielle menivät peräkanaa, koira ja auto. Toivottavasti sai koiransa kiinni turvallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti