tiistai 25. tammikuuta 2011

Viikkotreenit



Hauska treeni taas. Alkua fiksattiin hiukan, kun Kiista ajautui kakkosella herkästi takaakiertoon. Siivekkeen kohdalla, selkäpäin esteeseen onnistui parhaiten. Pyörittämällä kolmonen ja nelosella teki takaakierron kaukaa lähettämällä. Tein kontakteja ennen meidän vuoroa ja usealla toistolla kaikki nopeita. Nyt sitten radalla vähän himmaili A:lla. Seiskalta ampaisi ensin putkeen ja tätä kohtaa tehtiin Tiinan avustuksella niin, että sujui hyvin.
Muurilta 9 meni kahteen kertaan putken väärään päähän, johtuen mun myöhäisestä kaskytyksestä. Heti keppien jälkeen tiukka kutsu ja kääntyi muurilta hyvin putkeen 10. Pätkä 11-14 hyvin, mutta ilman putkijarrutusta kaarre venyi hiukan. 15-20 hyvin, paitsi ekalla kerralla olin esteelle 19 myöhässä, enkä edes yrittänyt kääntää putkeen 20. Toistolla olin missä pitikin ja käännökset tosi pieniä.

Otin lopuksi vielä A:n kontaktia uudelleen. Ensin lähetyksiä alastulolle ja sitten kahteen kertaan nopea suoritus koko esteen yli. Kiista on ihan intona ja kierroksilla, kun tehdään kontakteja yksistään. Radalla en ottanut A:ta kuin sen kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti