lauantai 22. tammikuuta 2011

Toko 2. ja aksailuja

Keskiviikkona 19.1. oli tokokurssin toinen kerta. Tehtiin seuruuta korkeassa vireessä, "idioottizetaa" ja tunaria.
Seuruuseen lähdettiin suoraan rajusta repimisleikistä ja palkaksi taas repimistä. Lelu piti laittaa vasempaan kainaloon, muuten Kiista seuras ihan banaanina. Hyvä montska juttu meille tämä :o)

Uutta idaria tehtiin myös sehän ei enää ole rinki, vaan Z-mallinen kuvio. Tuomari päättää missä järjestyksessä liikkeet tehdään, ei mennä enää automaattisesti seiso-istu-maahan.
Pientä mietintää aiheutti miltä puolelta ekaa tötsää lähtis liikkeelle ja onko se määrätty ? Lähti sitten kummalta puolelta tahansa, tulee liikkeelle lähdöissä kiemurtelua, jotta pääsee taas seuraavan tötsän kiertämään ulkokautta. Kiista teki liikkeet kauniisti, muttä mä luonnollisesti pyysin sen vikalla maahan, vaikka pitikin seistä. Kierrettiin vielä kerran viimeinen tötsä ja tehtiin seisominen. Aavistuksen ennakoi liikettä viimeisellä.

Tunnistusnoutoon mulla alkaa itsellä oleen luovutusmeininki. Kiistan mielestä se on sairaan siistiä. Ihan turhaa ajanhukkaa haistella niitä palikoita, kun voi tuoda nopeasti niin monta, kuin suuhun mahtuu. Tehtiin taas pimeässä huoneessa neljä toistoa, joista yksi oikein.
Kotona olen tehnyt lisää ja en osaa sanoa tuoko vahingossa oikean välillä.
_____________________________

KENNELPÄIVÄT vietettiin 15.1. ATT:n hallilla.
Mukana oli paljon Kelmi- ja Nallikallion kelpejä. Pennuille oli aksaa ja tokoa. Aikuisille aksaa Tapio Mäntysalon ja Katja Ojansivun johdolla. Kiista oli Katjan ryhmässä.
Rata oli mukava ja Kisu ihan kivassa vireessä. Viskikäännökset tuotti päänvaivaa. Ekan kerran teki hyvän A:n kontaktin, mutta toisella hidasteli. Hetsasin treenien jälkeen sitä toisella kentällä ja sain ne sujumaan.
Kiitos Katjalle hyvästä treenistä :o)
_____________________________

Lauantaina 22.1. oltiin aamuaksalla (ja myös paskalla, joka juuttui BOT-verkon helmaan).
Seurana ja apuna Maija & Kami ja Vellu & Aulis. Kiva treeni taas ja mukavasti saatiin pohtia ongelmakohtia. Kontaktit sujui yhtä A:n toistoa lukuunottamatta hyvin. Jotain on nyt yht'äkkiä loksahtanut kohdalleen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti