perjantai 31. joulukuuta 2010

Tokoepikset 30.12.2010

Tuija Seren uudella hallilla oli lämmintä ja mukavaa. Avoimessa luokassa taisi olla 6 koiraa, voittajassa 2 ja EVL:ssä 2. Me startattiin ensimmäinen kisanomainen voi-voi-luokka. Toisena siinä oli Yty-sisko Eevan kanssa.
Sanoin Tuijalle ennen meidän suoritusta, ettei oteta ollenkaan jääviä (istuminen). Liike itsessään on kohtuullisen hyvin hanskassa, enkä halua nyt jätätystä seuruussa ennakoinnin vuoksi.

1.Paikallamakuu_ 10
2.Seuraaminen___8
3.(Istuminen) ___-
4.Luoksetulo ____8
5.Ruutu________0
6.Hyppynouto____8
7.Metallinouto____8½
8.Tunnari_______0
9.Kaukot _______-
10.Kokonaisvaikutelma_8

Paikallamakuu ihan super. Makasi suorassa, kuin sfinksi kuulemma.

Seuraaminen oli hyvää, kun ajattelee millainen Kiista on ollut kisoissa viimeaikoina. Intensiivinen ja hyvä paikka. Oikealle käännöksissä irtautuu ihan pikkuisen. Kaksi askelta taakse ja minä aloitin vasemmalla jalalla :/ ...no ei pitäisi opettaa hulluja temppuja koiralle. Kiista oletti, että nyt aletaan pujottelemaan takaperin jalkojen välistä. Oikealle 2 askelta oli hyvät. PITÄÄ MUISTAA PIENIÄ ASKELEITA JA AINA ALOITUS OIKEALLA JALALLA. (oma huomautus itselleni). Juoksin liian lujaa ja kävelin liian hitaasti, kuulemma. No hitaassa käynnissä piti ottaa lyhyempiä askeleita.

Luoksetulossa lähti lujaa ja pysähtyi seisomaan melko täpäkästi. Lähti liikkeelle hyvin, mutta himmaili sitten itse ja annoin maahan käskyn vähän liian aikaisin. Sivulle juoksi lujaa.

Ruutu epäonnistui, kun Kisu lähti luoksetulon merkille. Kutsuin pois ja näytin kädellä ruutua kohden, lähetys, kun katsoi. Hyvin keskelle ruutua jäi käskystä seisomaan ja meni maahan käskystä. Tuli sivulle lujaa, eli ihan hyvä ruutu....toisella yrittämällä :) Tuija muistutti, että kannattaa lähestyä suoraan kohti ruutua. Koiralle tulee paremmin mielikuva lähetyksen suunnasta. Uusien sääntöjen mukaan ei mitään valmisteluja enää tehdä.

Hyppynouto oli muuten super, mutta perusasento jäi hiukan vinoksi. Treeneissä en luovutusasennosta juurikaan pyydä sivulle.

Metallinouto muuten hyvä, mutta Kisu potkaisi metallin vielä eteenpäin ja sotkeutui vähän omiin jalkoihinsa.

Tunnarin nyt tein ihan testimielessä. Kisu toi mulle kaksi palikkaa, molemmat vääriä.

Kaukot tein läheltä, eikä siitä pisteitä herunut. Eteni hiukan, mutta teki muuten ihan jees. Yhteen seisomiseen annoin kaksi käskyä.

Kiista tekee kuulemma iloisesti ja mielellään. Oli tosi kiva päästä testaamaan tämän hetkistä tilannetta. Seuruu oli pääsyy, miksi mentiin ja siitä olen kyllä superiloinen.

____________________________

Ollaan tokoiltu ja aksailtu jonkin verran menneellä viikolla. Kontaktit oli treeneissä tosi hyvät. Katsotaan miten huomenna kisoissa ne mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti