torstai 27. tammikuuta 2011

Toko 3.

Tänään teemana ruutu, metalli ja tunnari.

Ruutua lähdettiin työstämään käänteisesti. Ensin vietiin koira ruutuun seisomaan, palattiin itse lähetyspaikalle ja käskyllä koira maahan. Kaisan käskyttämänä tehtiin kävelykuvio ja kutsuttiin koira ruudusta sivulle. Heti palkkaus. Tämä OK.
Sitten lähetys ruutuun, jonne Kaisa kävelyn aikana vei markkerin. Kutsuin ekasta takaisin, kun Kiista kaarsi oikealle ja oletin sen kiertävän merkin takaa. (ei olis nolla, mutta kyllä pisteitä lähtis). Uudella lähetyksellä parempi, muttei ihan suora vieläkään. Pallopalkka heti, kun koira seisoi oikeassa paikassa.

Seuraavaksi metallinouto. Palautuksen nopeutta tehtiin takapalkalla ja näin tuo lujaa. Viimeinen luovutukseen saakka ja lähti lujaa, mutta hidastaa vähän liian aikaisin. Saisi tulla täysillä eteen saakka.

Tunnaria tehtiin taas, nyt kiintolevyllä. Otin jo itsekseni ja ensin levyllä, missä kiinni kaksi palikkaa, kolmannen vein. Ensin yritti epätoivoisesti saada kiinniolevia suuhunsa. Toi lopulta oman ja bileet. Toistoja...monta ja useamman hyvän jälkeen otin ison levyn ja ekalla kerralla oma siirtyi kiinni yhteen kiinteään. Kisu tietysti yritti ottaa ne molemmat suuhunsa. Toi taas lopulta sen, mikä irtosi. Toistoja useampi.
Omalla vuorollamme tehtiin pikkulevyllä ja Kisu haisteli kauniisti kaksi kiinteää ja siirtyi omalle, jonka nappasi heti suuhunsa ja toi. BILEET, eikä yhtään lisää toistoja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti