perjantai 29. lokakuuta 2010

Viikkotreenit ja tokoa

Tiistaina treenattiin kuvan rataa. Kiista oli ihan riemusta ratketa. Tuollainen se ei ole ollut...öö, vuoteen ainakaan :D Hilluu hilluu, tekee kyllä kun tehdään. Kaisa sanoi, että Alli on aina ollut tuollainen, kun sillä olis oletetut pennut. Kiistalla olis viikon vanhat pennut, jos se olis astutettu viime juoksusta.
Kepeille meni hyvin leijeröimällä puomin takaa, mutta itse pujottelu on aina vaikeaa kohti seinää. Kohtaa 5-10 hiottiin tovi. Puomilla tehtiin nopeutta. Tiina vingutti palloa ja vapautin Kiistan heti sen tassujen osuessa maahan (jos tuli alas nopeasti). Melko hyviä toistoja, näitä variaatioita pitää nyt hioa paljon.
Esteeltä 13 ampui kepeille, siinä piti kääntää rintamasuunta kunnolla.

-


KESKIVIIKKONA TOKOTREENIT osa 2.
Alkuun merkille menoa seuruusta. Kentällä oli kolme merkkiä ja Kaisa käskytti. Pysähdyksiä vuoroin kaikkien merkkien suuntaan. Pannasta kiinni ja käsky "merkki" hyvästä merkkauksesta nami. Perusasennosta lähetys ja nopea palkkaus merkille. Nämä hyviä kaikki.
Sitten häiriöillä. Perusasento kohti merkkiä, Kaisa vei kaksi erinäköistä purkkiä, kuten ohjatun kapulat, näyttäen ne Kiistalle kaukaa. Lähetys ja suoraan merkille.
Vaikeutusta :) Kaisa koputteli kuppeja ja sanoi nam-nam, nyt ampaisi merkin kautta toiselle purkille. Toistolla käskytin uudelleen, kun meinas taas mennä väärin ja Kiista korjasi merkille. Uudelleen purkkien kopsutusta ja lähetys ja nyt taisi mennä ekalla oikein.

Seuruuta häiriössä. Meitä oli kolme ja yksi seuruussa, kaksi leikkipalkkasi koiriaan random-jäävistä. Seuruu tehtiin leikkivien koirien välistä. Kiistaa ei haitannut muut yhtään. Seuruukin on taas hyvää :)

Paikallaan olo EVL:än tyyliin. Yksi kerrallaan maahan. Me mentiin piiloon ja Kaisa käveli koirien lomassa sillä aikaa. Pahin oli ollut se, kun hän "poimi maasta namia ja laittoi suuhunsa". Siinä Kiistan häntä oli heilunut hurjana, mutta piti asentonsa. Kaikkea se Kaisa keksiikin :D
Perusasennot otettiin myös kukin vuorollaan. Kiista pysyi maassa, kun eka pyysi istumaan. Hepuli tuli, kun pyysin Kiistan istumaan, se sai jonkun vieterikohtauksen ja meni nopeassa tahdissa istu-maahan-istu-maahan monta kertaa. Sairaan siistii, näättekste (pölö).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti