keskiviikko 20. lokakuuta 2010

TOKO 1. Vanto

Kaisan tokokurssi alkoi Vantossa ja tällä kertaa uusitussa, lämpimässä mattohallissa :)
Teemana ruutu, tunnari ja perusasentojen täydellisyys hyvästä seuruusta.

Ruutuun lähtys ensin pienelle alustalle priima. Sitten ilman alustaa myös priima. Ruutuun sheippaamista vielä aivan vierestä. Käsky-naks-nami ruutuun ja toinen ulkopuolelle. Heti uudelleen. Kiista hakeutuu hyvin ruudun keskelle ja korjaa paikkaa, ellei naksua heti kuulunut. Tällä kertaa ei tipahtanut itsenäisesti maahan. Hyvä :)

Sitten tunnistusnouto. Haistelua vahvistettiin laittamalla namimuruja levyyn kiinnitettyjen palikoiden ympärille. Lähetys rauhallisesti. Kiista haisteli keskittyneesti namit, mutta sen jälkeen piti olla nopea ja kutsua se heti pois. Muuten yritti tarttua palikkaan. Kiihtyy innosta jo nähdessään palikan mun kädessä. Ollaan ihan vaan katseltu palikkaa maassa, silitän ja palkkailen maltista.

Perusasentoja tehtiin pareittain. Ensin näytin mikä on meidän täydellinen perusasento. Hallin mitta kolmella pysähdyksellä ensin käynnissä, sitten juoksussa ja sitten hitaassa käynnissä. Ihan jees, hidas oli vaikein. Kiista pyrki ihan vähäsen liian eteen, kuitenkin suoraan perusasentoon.

Loppuun viellä jumppa :D viivalle koira maahan ja siitä seiso-istu-maahan. Oliko varpaat vielä viivalla ? Ei olleet, aina 10-15cm edempänä. Kiista siirtyy seisomasta istumaan etujalat paikoillaan. Tästä tulee siirtymä.

Kotiläksyt: Kaukot kuntoon ja tunnaripalikan etsintää heinikosta yms. Aloitan myös Post-it lappujen kanssa haistelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti