tiistai 5. lokakuuta 2010

Palauttava hakutreeni ja aksan viikkotreenitViikkotreeneissä tehtiin MM minien yksilöfinaalirataa. Hauska rata :)

Alku oli ihan normisettiä. 4-10 hiottiin vähän enemmän eri mahdollisuuksia. A:n eteen laitoin muutaman huonon yrityksen jälkeen etupalkan. Sen avulle Kiista teki loistokontaktin ja minä saatoin jäädä 6-esteen siivekkeen viereen ja ottaa sieltä Kiistan pakkovalssiin. Seiskalle poispäinkäännös ja pituudelle kertyi vauhtia paljon. Ensimmäisellä yrityksellä en saanut koiraa tarpeeksi käteen ja heitto okserin yli käänsi koiraa väärään suuntaan. Uusi yritys, nyt paremmin syliin ja kaunis kaarros esteelle 10. (ainakin kerran). Puomi todella hidas. Yllättäen putkelle 13 onnistui paremmin poipäinkäännöksenä. Kepeille vienti oli vaikea, kun pakko oli päästä seuraavan esteen puolelle. Onnistui sekin jotenkin (ainakin kerran). Valssi esteen 17 takana oli ensin aivan liian hidas. Tiinan huomautuksen jälkeen sain hyvän otoksen loppuradasta. Videota tulossa :)Maanantaina 4.10. hakuiltiin pienellä porukalla Isosuolla. Kiistan kanssa tehtiin neljä hyvän mielen iskua. Hyvää mieltä totisesti löytyi !!! Kiista oli aivan mahdottoman villinä :D Hyppi tasajalkaa riemusta, kun otin autosta. Haukkua paukutti heti pyynnöstä kovaa ja korkealta. Hirmuinen into metsään. Käytiin katsomassa, kun maalimiehet etääntyivät ja vein Kiistan autoon takaisin. Yksi koira treenasi väliin ja sitten hain Kiistan etsimään. No nyt se vasta riemu repesi, tyyppi oli vielä villimpänä. On se silti niin kuuliainen, kulki vapaana nätisti-käskyn alla, vaikka tärisi innosta.

Kaksi siirtyvää maalimiestä molemmilla puolilla. Vasen etukulma ensin ja Kiista eteni hirveää vauhtia nenä auki ja löysi heti. Pikasen liikaa intoa hakun yhteydessä, kun ei malttais olla paikoillaan.

Seuraava oikella 25m kohdalla, korjasin vähän suuntaa, kun suopursujen tuoksu oli niin voimakas siinä kohtaa. Pussaili haukun yhteydessä rohkeasti :/

Sitten 50m kohdalta vasempaan, ei mitään ongelmia. 75m vasempaan myös helposti.En mennyt ilmaisuille, vaan kutsuin palkkausten jälkeen. Viimeinen mm kuljetti piston malliin keskilinjalle. Tästä tuli fiilarit koiralle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti