sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tehotreenien toinen päivä

...jos eilen hiottiin yksityiskohtia, niin tänään niitä yksityiskohtia oli laitettu radat täyteen. Saksalainen pitäisi olla takaraivossa, Janitan radalla niitä tehtiin sen verran monessa kohdassa. En jaksa koko rataa käydä läpi, mutta alkua viilattiin niin, että näytti ja tuntui hyvältä.
Parhaiten sujui heti 5-15. Eniten hiottiin ahdasta kohtaa 16-18.
Paras putkijarrutus Kiistalle tuli testattua myös. Loppua 23-32 hiottiin sitten loppu aika.


Jaakko keskittyi todella huolellisesti tänään minuun. Koira on hänen mielestään todella loistava, niitä on nähty ympäri eurooppaa jonkun verran :) Minä olen hyvin ohjauksen rytmissä, mutta saisin rohkeammin jättää koiran suorittamaan ja kiirehtiä kohti seuraavaa estettä. Jalkatyöskentely, rintamasuunta ja päällä oleva ohjaava käsi .... ei mitään armoa. Homman piti sujua hyvin, ei mitenkään "ihan kiva" tyyliin. Kiista oli ihan liekeissä ja suoriutui hyvällä energiallaan päivän viimeisestäkin treenistä. Sai ihailua osakseen muiltakin ja sanoipa yksi ihminen ettei olisi uskonut keneltäkään muulta kasvattajalta Kiistan olleenkaan, kuin Kaisalta :)

Lähtötilanteeseen Jaakko käski kiinnittää huomiota. Minulla ei saa liikkua kuin alaleuka, kun annan luvan lähteä alusta liikkeelle.
Persjätöissä jään katsomaan koiraa, kun pitäisi olla jo menossa kohti seuraavaa estettä. Näin ehdin loistavasti tekemään valssin esteellä 8. Kepit leijeröitiin kaukaa putken 16 ja esteen 9 takaa, muuten ei olisi ollut mitään tsäänssejä ehtiä ohjaamaan esteelle 12.
Tänäänkin päästiin esteelle 14 :D

Todella tyytyväinen olen kurssiin. Kyllä ATT:n halli on loistopaikka tällaisille tapahtumille. Lämmitys oli säädetty +10°C.


1 kommentti:

  1. Hei aika päheetä puuhaa, kehuja tommosilta ihmisiltä ;) WAU! Kiisu on kone. <3

    (Vispi etälipsuttaa poskelle)

    VastaaPoista