perjantai 25. kesäkuuta 2010

Tottistreenit 24.6.

Viimeinkin päästiin mukaan treeneihin Dooriksen synnytysjuttujen jälkeen. Rymättylässä Kaisan kentällä oltiin ja sää helli meitä. Teemana luoksetulot ja noudot.

Alkuun tehtiin hyviä eteentuloja lyhyeltä matkalta. Sitten avustaja piti koirasta kiinni ja juoksin hetsaten melko pitkälle. Kutsuin ja Kiista tuli valtavaa vauhtia kohti. Ekalla kerralla vauhti oli niin pöyristyttävä, eikä tuntunut hidastuvan ollenkaan. Oli pakko joustaa pieneen pyllistysasentoon, ettei kaaduta molemmat. Näissä pitää kiinnittää huomiota palkan paikkaan. Kiistalle se olisi pienen etäisyyden päähän, ettei edes näytä törmäävän minuun.

Sitten otimme kapulan pitoa ja nostoa vierailla, eripainoisilla kapuloilla. Kiista tarttui hyvin kaikkiin kapuloihin. Luovutusasentoon nosto voisi olla täpäkämpi, kapula jää joskus jumiin mun jalkojani vasten.
Sitten luovutukseen vauhtia. Namikuppi kauas taakse, koirasta kiinni ja vapautus noutamaan juuri, kun kapula koskettaa maata. Heti koiran nostaessa kapulan, innostunut hihkaisu ja juostaan kilpaa kupille.
Ekalla tiputti pian kapulan ja juoksi palkalle. Toistolla juoksi lujaa kapula suussaan kupille saakka. Hyvä treeni, näitä tehdään, jotta Kiistan luovutukseen saadaan sama vauhti, kuin menomatkaankin kapulalle.

Hyppynoutoja PK-esteillä. Alkuun metrinen ja siinä Kiista ei taas tajunnut hypyn korkeutta. Kaatoi koko hökötyksen hypätessään. Uudelleen ja sitten onnistui paremmin. Tehtiin vielä kerran 80cm korkeudella ja se olikin ihan priima suoritus.

A-esteellä ei ensin löytänyt kapulaa nurmelta ja otin uudelleen. Kaisa nosti käden, kun Kiista sai kapulan suuhunsa ja annoin vielä hyppää-käskyn. Taitava koira teki noudot vieraiden koirien kuolaisilla kapuloilla. :o)

Loppuun merkki-ruutu lähetyksiä ja melko superisti nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti