torstai 10. kesäkuuta 2010

Hakutreenit Haunisissa 7.6.

Tallaaminen ja alueen suunnittelu venyi kohtuuttoman pitkäksi. Treenit menivät kuitenkin ihan hyvin.
Kiistalla oli aluksi oikealla haamu ja lähetyksen jälkeen pidimme tarkoituksella kovaa meteliä. Ideana se, ettei Kiista tule pois, vaikka kutsuisin, jos on saanut havainnon ihmisestä. Hyvin työsti, vaikka itsekin huutelin kaikkea diiba-daabaa. Haukun alku oli vähän rohisevaista, mutta alkoi kuitenkin paukuttaa.
Toinen mm vasemmalla oli umpipiilossa. Kiista teki hyvän haun, mutta ei saanut hajua ja huusin takaisin. Uusi lähetys ja nyt löytyi. Ongelma näyttää tällä hetkellä olevan se, että Kiista haluaa nähdä naaman ennen kuin aloittaa haukkumisen. Tunkeutui väkisin piiloon ja haukkui sitten vasta.
Kolmas ja neljäs olivat mielikuvia. Näitä työsti melko pitkään. Neljännellä oli jo niin kuumissaan, että käväisi märässä suovikossa pyörimässä ja jatkoi vasta sen jälkeen. Olin jo huutamassa takaisin, kun luulin mm olevan toisessa paikassa. Onneksi en taas tehnyt väärin, vaan luotin koiraani.

Tämän kerran ongelmat: haluaa nähdä naaman ennen haukkua ja tunkee liian lähelle. Päättömiä maalimiehiä seuraavilla kerroilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti