tiistai 22. kesäkuuta 2010

Hakutreenit Haunisissa 21.6.

Tehokkaat ja nopeat hakutreenit. Kaisan ehdotuksesta tehtiin hakualue niin, kuin se on ollut kisoissa. Metsä oli näin tehtynä taas aivan uusi ja mukavan kumpuileva.

Kiista työsti tehokkaasti ja haukkui agressiivisesti. Tein itse virheen, kun odotellessamme vuoroamme, hetsasin hokemalla välillä "missä ukkoja".

1 ja 2 olivat kilpikonnamytyssä olevia ja tehokkaasti pressun alle piiloutuneita. Kasvoja ei näkynyt ollenkaan. Kiista lähti ekkalla lähetyksellä valtavalla vauhdilla todella syvälle. Työti aluetta vähän liian kovalla vauhdilla. Huusin takaisin ja lähetin uudelleen, nyt malttoi ottaa suunnan oikein. Löysi kallion päältä "kilpikonnan" ja haukkui raikuen kunnes pääsin viereen ja annoin luvan palkata.
Toiselle lähti edelleen vähän liian lujaa ja ehti edetä liian pitkälle. Teki hyvää työtä kuitenkin ja löysi mm. Haukkui kunnes pääsin viereen ja annoin luvan palkata.

3 ja 4 olivat valmiita. Näille lähettelin muutamia kertoja tyhjiin ja nyt työsti aluetta uudelleen hyvin. Joskus on ollut sitä mieltä, ettei sinne enää tarvitse mennä, kun on kertaalleen jo oltu.
Nämä olivat molemmat syvällä ja ilmaisut suht lyhyitä, josta heti palkka.

Taitava eläin etsi taas erittäin tehokkaasti ♥ Ens kerralla rauhoittelen ripottelemalla murusia maahan ennen ensimmäistä etsintää. 2 ensimmäistä saa olla valmiita, sitten 2 tyhjiin ja vielä 2 valmista. (olikohan se näin, kun Kaisa sanoi)
________________________________________________

Meillä on ollut tapahtumarikas viikko takana. Dooris-russeli sai kolmennen ja viimeisen pentueensa. Pitkän avautumisen vuoksi käytiin ell, joka joutui tekemään sektion. Kiistalla oli useampi tylsä hengailupäivä. Yhtenä päivänä sentään aksailtiin ja tehtiin tehokkaita käännöksiä.
22.6. olimme myös kentällä ja tehtiin sellaista ykkösten rallatusta, josta kesken kaiken tiukkaa kääntämistä. Kiista on nyt kuunnellut ja kääntynyt hyvin, jos mä olen ajoissa :D Puomin alastulot olis voinu olla nopeammat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti